Tâlhar periculos, reținut de polițiști pentru un atac violent în parcul din...

Tâlhar periculos, reținut de polițiști pentru un atac violent în parcul din Timișoara unde a fost jefuit Charlie Ottley

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii au reținut astăzi un bărbat în vârstă de 29 de ani, principalul suspect într-un ca de tâlhărie petrecut în noaptea de 1 iunie, în Parcul Civic din Timișoara.

La data de 2 iunie 2022, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că în noaptea de 1 iunie 2022, un bărbat în vârstă de 61 de ani, în timp ce se afla în Parcul Civic din Timisoara, a fost lovit din spate, în zona capului de către o persoană necunoscută, a căzut la pământ.


Agresorul a continuat sa-l lovească cu pumnii și picioarele, iar ulterior i-a sustras portmoneul ce conținea suma de 700 lei și acte personale. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat de 29 de ani, bănuit de comiterea faptei, iar în dimineața zilei de 8 iunie 2022, s-a reușit depistarea acestuia pe raza localității Săcălaz, fiind condus la sediul poliției pentru audieri”, a transmis IPJ Timiș.

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale și pentru recuperarea prejudiciului.

Tot în Parcul Civic, acum câteva zile, realizatorul TV Charlie Ottley a fost jefuit.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.