Tânăr încătuşat după ce a ameninţat o femeie cu moartea, apoi a...

Tânăr încătuşat după ce a ameninţat o femeie cu moartea, apoi a făcut scandal la poliţie

0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr de 19 ani a fost încătuşat după ce a ameninţat o femeie cu acte de violență și cu moartea, după care a făcut scandal la Poliția Cluj-Napoca.

O tânără în vârstă de 20 de ani, din județul Cluj, a sesizat miercuri Poliția Cluj-Napoca, spunând că în martie un tânăr de 19 ani i-a adresat amenințări cu acte de violență, prin intermediul unei înregistrări video postate pe platformele de socializare.


Ulterior, în iunie, în timp ce era cu mai multe persoane, în zona unei baze sportive din cartierul Mănăștur, ar fi fost amenințată din nou de același tânăr cu acte de violență.

Totodată, tânăra a reclamat faptul că a fost intimidată și amenințată cu moartea, prin intermediul unui mesaj trimis de cel în cauză unei cunoștințe comune, pentru a nu sesiza poliția despre situația de fapt.

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu și l-au invitat pe tânăr la Poliție, unde acesta a adresat injurii și amenințări cu acte de violență la adresa agenților.

„A fost îndrumat să manifeste un comportament civilizat. Acesta ar fi devenit agresiv, polițiștii procedând astfel la imobilizarea lui. Au fost demarate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare în formă continuată și influențarea declarațiilor, fiind dispusă reținerea pentru 24 de ore a celui în cauză. Unitatea de parchet competentă a fost informată cu privire la amenințările cu moartea și intențiile de distrugere a bunurilor instituției adresate de cel în cauză polițiștilor, în vederea analizării existenței sau inexistenței elementelor constitutive ale infracțiunii de ultraj”, anunță IPJ Cluj.

De asemenea, conducerea IPJ Cluj face verificări pe linie internă privind tehnica de imobilizare folosită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.