Timişoreanul Dragan Paulevici e în semifinalele Europeanului de minifotbal. La doar o...

Timişoreanul Dragan Paulevici e în semifinalele Europeanului de minifotbal. La doar o zi după promovarea în „B” cu Dumbrăviţa

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Federația Română de Minifotbal / Facebook

Performanţă inedită pentru jucătorul timişorean Dragan Paulevici.


Atacantul Dumbrăviţei a obţinut noaptea trecută biletele pentru careul de aşi la Europeanul de minifotbal din Slovacia, alături de colegii săi, după ce abia ajunsese la Kosice în urma performanţei de pe teren mare – promovarea, miercuri seara, cu alb-verzii în Liga 2.

Paulevici a luat parte la duelul dramatic de la Reşiţa, încheiat cu triumful dumbrăviţenilor, scor 4-2, în urma executărilor loviturilor de departajare. Imediat, bănăţeanul „a fugit” spre Slovacia, şi s-a alăturat naţionalei României de minifotbal, care îi mai are în lot pe timişorenii Andrei Nemiţanu şi Răzvan Plopeanu.

Ieri seară, „minitricolorii”, multipli campioni europeni pe teren redus, au trecut şi ei dramatic, la penalty-uri de puternica reprezentativă a Cehiei, scor 2-1, după ce nu s-a marcat în timpul jocului. În optimi România depăşise Portugalia cu 7-0!

Astăzi, la ora 21.15, România înfruntă Bulgaria pentru un loc în marea finală, pentru care se mai bat Azerbaijan şi Kazahstan, în cealaltă semifinală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.