Traficant de droguri arestat după ce ar fi cumpărat telefoane mobile cu...

Traficant de droguri arestat după ce ar fi cumpărat telefoane mobile cu bancnote de 50 de euro false

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-576451283">

Un bărbat a fost arestat pentru 30 de zile fiind acuzat că a cumpărat mai multe telefoane cu bancnote de 50 de euro false. De asemenea, acesta este acuzat și de vânzarea de produse cu efecte psihoactive.

Potrivit polițiștilor, începând cu toamna anului 2021 şi până în prezent, persoana bănuită ar fi vândut substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive, sub formă de cristale albe sau praf, consumatorilor din județul Sălaj.

De asemenea, în lunile ianuarie și februarie 2022, aceasta ar fi cumpărat, prin intermediul unui site dedicat comerțului online, mai multe telefoane mobile, prezentându-se sub o identitate falsă și indicând o adresă care nu îi aparținea, din municipiul Cluj-Napoca, în vederea expedierii produselor.

Telefoanele mobile ar fi fost achitate cu sume cuprinse între 900 și 5.500 de euro, compuse din bancnote 50 de euro.

În urma cercetărilor efectuate, a reieșit că bancnotele de 50 de euro folosite pentru achitarea produselor erau false, făcând parte din clasa de tipuri de fals denumită generic „Grupul Napoli”, datorită provenienței acestora din zona Napoli (Italia).

Suspectul ar fi prejudiciat astfel 10 persoane și ar fi pus în circulație bancnote false în valoare de 7.200 de euro.

În urma percheziției efectuate de polițiști și procurori la locuința suspectului au fost confiscate substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive.

Bărbatul a fost reținut, iar ulterior a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.