Trei zile de rock, hip-hop și trap la ediția din acest an...

Trei zile de rock, hip-hop și trap la ediția din acest an a Vest Fest, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
B.U.G. Mafia va susține un concert în cadrul Vest Fest

Ediția din acest an a festivalului Vest Fest va avea loc între 10 și 12 iunie, la Aerodromul Utilitar Cioca din Timișoara și le propune amatorilor de concerte trei zile cu stiluri muzicale diferite.
Prima zi a evenimentului este dedicată muzicii rock, pe scenă urmând să susțină concerte Axis, Luna Amară, Coma și Alternosfera.

Formația AXIS, a luat naștere după ce chitaristul Silviu Dan Iliescu a trecut granița peste Dunăre pentru a concerta în orășelul sârbesc Kladovo, unde i-a cunoscut pe Dejan Kotarčić (bass) și pe Ranko Varga (tobe), Deși influențele sunt evidente, AXiS învaluie blues-ul într-o cu totul altă manta – un fel de lup în blană de oaie – fapt ce definește unicitatea grupului în scena muzicală actuală din Romania. În toamna anului 2016, grupul imprimă primul material discografic, într-un studio boem situat în suburbiile Belgradului. Anul 2017 a marcat cele mai multe festivaluri pentru trupă, aceasta cântând la majoritatea adunărilor de blues din țară, precum: Focșani Blues Festival, Open Air Blues Festival Brezoi, WolfBlues Gărâna, Blues Con-Fusion Suceava, Jimbo Blues Jimbolia.


În primăvara anului 2018, AXiS a fost ambasadorul României la European Blues Challange, în Hell, Norvegia, participând, astfel, și la unul dintre cele mai mari festivale de blues de la ei, Blues in Hell. Totodată, venirea primăverii marchează și lansarea discului de debut, „First Punch”. Actualmente, trio-ul pregătește cel de-al doilea material discografic.

Formația AXIS va susține un concert în cadrul Vest Fest

Alternosfera a luat ființă pe 13 decembrie 1998, atunci când a avut loc prima repetiție în formulă deplină. Pe parcursul anilor trupa și-a schimbat de mai multe ori componența și a repurtat un succes deosebit cu albumele discografice editate dar și datorită show-urilor lor energice.

Cea de-a doua zi, cea din 11 iunie este dedicată muzicii hip – hop și va cuprinde recitaluri cu Doc plus guests, Macanache, El Nino, Alan & Kepa, Omu Gnom, MCs United Showcase și DJ Nasa iar în ultima zi a festivalului, cea dedicată muzicii trap vor fi prezenți B.U.G Mafia, Nane, OG Eastbull, Azteca, Moja Kaliza, Amuly, Rava, Serotone, Bad & Bouje. Organizatorii evenimentului au anunțat și că în fiecare dintre cele trei zile va exista o zonă de „Battle MC”, iar biletele pentru Vest Fest se găsesc aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.