Ucraineancă internată la psihiatrie după ce a vrut să se sinucidă, iar...

Ucraineancă internată la psihiatrie după ce a vrut să se sinucidă, iar apoi să sară dintr-o mașină în mers, în Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Municipiul Lugoj au fost sesizați prin apel 112 astăzi, puțin după miezul zilei, cu privire la faptul că pe pasarela de pe strada Buziașului din orașul, se află o femeie care manifestă un comportament agitat, existând posibilitatea intenției de a se sinucide.

„Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, constatând faptul că o femeie de 34 de ani, din Ucraina (care locuiește de mai mult timp în România) ar fi avut intenția de a se sinucide, însă, din fericire, a fost salvată de un cetățean.


Femeia a fost transportată la spital, întrucât manifesta un comportament agitat, ulterior fiind condusă la sediul poliției pentru audieri”, a transmis IPJ Timiș.

În urma examinării medicale a reieșit că femeia prezenta vânătăi pe corp, aceasta declarând polițiștilor faptul că ar fi căzut în timp ce mergea cu bicicleta, în urmă cu câteva zile. După audieri, aceasta a plecat împreună cu iubitul român, însă în timp ce mașina se afla în mișcare a deschis portiera, încercând să coboare.

„După finalizarea verificărilor, aceasta a plecat împreună cu concubinul său spre adresa de domiciliu, iar la semaforul de la intersecția străzilor Bucegi cu Nicolae Titulescu, în timp ce autoturismul era în mișcare, a deschis portiera cu intenția de a coborî din acesta, situație surprinsă de către un echipaj de jandarmi. În urma acestui incident, polițiștii lugojeni au întocmit un proces verbal de internare nevoluntară, femeia fiind transportată la o clinică de psihiatrie din municipiul Timișoara, în vederea internării”, a transmis IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.