„Ultimul asalt al umanității”, spectacol inedit la Teatrul German din Timișoara

„Ultimul asalt al umanității”, spectacol inedit la Teatrul German din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Teatrul german timișorean va găzdui marți, 14 iunie, spectacolul de dans contemporan „The Last Raid of  HumanKind” (Ultimul atac al umanității), care face parte din proiectul cultural „HumanKind”, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Spectacolul, susținut de Contemporary Creative Dreamers, reprezintă manifestarea fizică a sentimentelor în momentul conștientizării unui eventual factor ce ar putea să ducă la dispariția omenirii, când fiecare se întreabă ce ar dori să lase în urmă și cum ar arăta ultimul lucru lăsat.


Spectacolul este construit pe ideea unui ultim drum, în care corpurile oferă și transformă sentimentele într-o pulsație fizică comună menită să meargă până la epuizare, moment de golire în care ele devin transparente, sincere. Spectacolul, care durează 50 de minute, nu este recomandat persoanelor diagnosticate cu epilepsie.

Regia și coregrafia sunt semnate de Daniel Alexandru Dragomir iar din distribuție fac parte Andreea Vălean, Anca Stoica, Anastasia Preotu, Bianca Ardeleanu, Daniel Dragomir, George Pleșca, Robert Popa și Sergiu Diță.

Pentru acest spectacol, Teatrul German oferă și un „giveaway” – trei invitații duble. Pentru a participa la concurs, cei interesați trebuie să urmărească pagina de Instagram a teatrului, să eticheteze doi prieteni la postarea despre “Last Raid of HumanKind” și distribuie giveaway-ul pe instastories. Biletele pot fi achiziționate atât de pe site, cât și de la casieria teatrului german.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.