Un bărbat a încercat să trimită droguri de 600.000 de euro prin...

Un bărbat a încercat să trimită droguri de 600.000 de euro prin curier, din România în Norvegia

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1908349536">

Un bărbat a fost prins în flagrant delict după ce ar fi predat unui angajat al unei firme de transport cutii cu droguri în valoarea de 600.000 de euro, care urmau să fie vândute în Norvegia.

Potrivit unui comunicat al IGPR, polițiștii și procurorii DIICOT din Gorj au prins un bărbat în flagrant delict, în Târgu Jiu, care ar fi predat unui angajat al unei societăți de transport internațional două cutii.

În acestea se aflau mai multe blistere cu comprimate ce conțineau ca substanță activă Clonazepam (17.470 de bucăți) și altele ce conțineau ca substanță activă Alprazolam (106.065 de bucăți), bunuri cu o valoare de piață de aproximativ 600.000 de euro.

În urma flagrantului, polițiștii au descoperit și ridicat 1.500 de euro și 1.950 de lei.

Conform polițiștilor, Alprazolam și Clonazepam sunt substanțe care fac parte din categoria drogurilor de risc.

Anchetatorii au stabilit că bărbatul ar fi preluat și transportat drogurile din orașul Târgu Cărbunești în Târgu Jiu, unde ar fi fost încărcate într-un autocar cu destinația Norvegia, în vederea comercializării pe teritoriul acestei țări.

Procurorii au dispus reținerea bărbatului, iar ulterior judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Gorj a admis propunerea de arestare preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.