Un incendiu de vegetație uscată a pus în pericol o fermă și...

Un incendiu de vegetație uscată a pus în pericol o fermă și mai multe locuințe. Focul a pornit de la persoane care ardeau cabluri FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2074526905">

Echipajele din cadrul ISU Arad au fost puse în alertă de un apel la 112 și s-au mobilizat la locul unui incendiu de vegetație care amenința să se extindă la mai multe locuințe.

După aproximativ trei ore de luptă cu flăcările, intervenție îngreunată de vânt, incendiul a fost stins. Au ars aproximativ două hectare de vegetație uscată și deșeuri.

„Profesionalismul pompierilor arădeni a făcut ca incendiul să nu afecteze imobilele din vecinătate, salvând astfel o fermă de animale, un bloc și casele din împrejurimi. Cauza probabilă de producere a incendiului: folosirea sursei de aprindere în mod intenționat. În speță, mai multe persoane au aprins cabluri și alte materiale în scopul recuperării fierului, cauzând astfel un incendiu care se putea solda cu victime omenești și pagube materiale însemnate”, a transmis ISU Arad.

Sursa foto: ISU Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.