Viceprimarul Lațcău: „Numai căcat mănâncă Țoancă”. Ce dezvăluire a consilierului PSD l-a...

Viceprimarul Lațcău: „Numai căcat mănâncă Țoancă”. Ce dezvăluire a consilierului PSD l-a deranjat pe USR-ist

3
DISTRIBUIȚI

Consilierul local PSD, Radu Țoancă, a acuzat, astăzi, într-o postare pe Facebook, faptul că viceprimarul Ruben Lațcău s-a dat peste cap pentru a se semna procesul verbal de finalizare a lucrărilor de reamenajare a Parcului Civic, chiar dacă nu sunt realizate.

„În timp ce întreaga presă locală și centrală își manifesta indignarea cu privire la incidentul din Parcul Civic din Timișoara, altele erau problemele și prioritățile «oamenilor noi» din administrație în legătură cu această zonă centrală a orașului. Imaginea parcului este dezolantă, tipică unui sat lăsat de izbeliște: iarba a ajuns la jumătate de metru, sistemul de irigații este colmatat, forajele nu au filtre. Peste 800 000 de euro s-au plătit deja pentru această lucrare, începută în urmă cu 3 ani și care avea termen de execuție… 6 luni. Între timp, cu firma aflată în insolvență, patroana s-a orientat și s-a împrietenit foarte tare cu un celebru viceprimar al Timișoarei care s-a agitat teribil în aceste zile să găsească o persoană din primărie care să semneze procesul-verbal de recepție a lucrării”, a scris consilierul local.

Radu Țoancă a susținut că „domnișoara șefă peste spațiile verzi din Timișoara s-a îmbolnăvit subit, continuând astfel o tradiție funcționărească atât de criticată de primarul Fritz în ceea ce privește anumiți angajați din primărie de care a dorit să scape.


Spre amuzamentul general, viceprimarul «noctambul» – posesor de soluții la 3 noaptea – a ajuns să se certe cu un alt personaj din noua garnitură (un consilier al primarului) care este protectorul firmei ce asigură dirigenția de șantier a lucrării și care nu și-a primit banii de la firma din Dumbrăvița care a făcut lucrarea. Firmă care, apropo, nu a câștigat licitația inițială pentru că avea prețuri mai mari, ea ajungând să execute lucrarea în urma unei decizii judecătorești”.

Acesta a concluzionat că „încet-încet, orașul nostru – considerat pe bună dreptate ca fiind unul din cele mai frumoase și civilizate din țară – devine o mahala prăfuită, murdară, părăginită și tristă după doi ani de administrație incompetentă, haotică și infantilă!”

Contactat de PRESSALERT.ro, viceprimarul Ruben Lațcău a negat faptul că s-ar fi certat cu vreunul dintre consilierii primarului Dominic Fritz și că ar fi prieten cu patroana firmei care a efectuat lucrările. După ce a râs, Lațcău a spus „Doamne ce prostii, numai căcat mănâncă Țoancă. Nu e nimic adevărat. Cu care consilier al primarului? E o minciună cap, coadă”.  Viceprimarul USR a comentat că „traficantul șef de influență din Timișoara acuză alți oameni de ce știe el să facă”.

3 COMENTARII

  1. limbaj de userist educat si civilizat. nu inteleg nici acum ce cauta neica nimeni asta in functia de viceprimar. fritz macar a fost votat, din pacate, dar personajul asta abject nu are ce cauta acolo.

  2. Exprimarea elegenta, plina de diplomatie si fara cusur din partea unui politician de vaza al orasului. Daca un PSD-ist iti da lectii de retorica, ca persoana esti foarte, foarte jos. Pana mai acum ceva vreme PSD era pizma injuraturilor din Romania, dar acum USR trece cu brio in frunte. Din pacate, asta se intampla in Timisoara, si nu in alta parte. Orasul simbol al democratiei si victoriei impotriva comunismului a ajuns pe mana unuia care , se pare, din informatiile din presa, are nevasta membra a partidului comunist chinez ? Este Timisoara punctul de unde se incepe distrugerea democratiei in Romania ? Este Timisoara locul de unde va porni neo-comunismul in aceasta tara ?

  3. Toanca asta a făcut toată viata a lins blide, pahare, și a așteptat sa adoarmă stăpânul sa I agoniseala, asa și a construit acurateatea de consilier .Palmaresul Elba ” , la luat de la sportivii străini, prin buzunarele slugilor, a vizitat New Yorkul crezând ca prin parcuri poate găsi ceva jucători de basket ..si acum e critic vehement mai ceva ca Hagi Ghiță..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.