„Zilele Filmului de Umor”, cu proiecții în aer liber și un inedit...

„Zilele Filmului de Umor”, cu proiecții în aer liber și un inedit cineconcert, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1696624849">
Playlist

Grădina Institutului Francez din Timișoara va găzdui între 23 și 25 iunie „Zilele Filmului de Umor”, cu mai multe proiecții de film, și, în premieră, un cineconcert cu pianistul și compozitorul francez Jean-François Zygel, care va improviza cu umor și inventivitate muzica pentru câteva comedii mute din primele decenii ale secolului trecut, ce vor rula pe ecran.

Publicul cinefil va avea parte de comedii franțuzești recente, cu scenarii palpitante, dialoguri savuroase și cu actori cunoscuți și îndrăgiți. Joi și vineri, de la ora 22:00, vor fi proiectate comediile „Playlist” – povestea unei tinere care visa să devină designer și să găsească dragostea adevărată dar a avut parte de o serie de lovituri, și „Rock’n’Roll”, în care viața eroului principal ia o întorsătură neașteptată, cu întâmplări scăpate de sub control.

Cineconcertul va avea loc sâmbătă, 25 iunie, de la ora 19:00, la filarmonica „Banatul”.

Toate filmele sunt în limba franceză, cu subtitrare în limba română. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, iar în caz de vreme nefavorabilă, proiecțiile vor fi reprogramate.

Surse foto: myfrenchfestival.com, letterboxd.com, rador.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.