Accident în lanț pe o șosea din Timiș, un șofer a murit

Accident în lanț pe o șosea din Timiș, un șofer a murit

0
DISTRIBUIȚI

Echipajele de urgență au fost solicitate să intervină astăzi, puțin după ora 15:30, la un accident rutier care s-a produs pe DJ 592, între localitățile Lugoj și Boldur.

„La fața locului s-au deplasat de urgență nouă pompieri cu o autospecială de primă intervenție, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD.


De asemenea, la locul accidentului s-a deplasat și o ambulanță SAJ. În accident au foat implicate trei autoturisme în care se aflau patru persoane. În urma impactului, o persoană a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la spital de echipajul SMURD. Totodată, șoferul unui autoturism a rămas încarcerat. Victima a fost extrasă în stare de inconștiență si predată echipajului medical de pe ambulanța SAJ, care a efectuat manevre de resuscitare”, a transmis ISU Timiș.

Din păcate, echipajul medical nu a mai avut ce să facă pentru bărbatul în vârstă de 52 de ani, fiind declarat decesul.

„Un bărbat de 52 de ani a condus un autoturism pe DJ 592 dinspre Timișoara înspre Lugoj, iar în aproapiere de intrarea în Lugoj a acroșat o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 51 de ani, care circula din sensul opus de mers, ulterior intrând în coliziune cu un alt autoturism care se deplasa tot din sensul opus de mers, în spatele autoutilitarei. În urma impactului, bărbatul de 52 de ani a decedat, iar un alt bărbat ce era pasager în același autoturism a fost rănit și transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Timiș.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.