Amenzi de mii de lei pentru gălăgie şi muzică dată prea tare...

Amenzi de mii de lei pentru gălăgie şi muzică dată prea tare în weekend la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

Localurile care dau muzica prea tare, dar şi cetăţenii care fac gălăgie peste limite, au fost iarăşi în atenţia Poliţiei Locale, care a aplicat amenzi de mii de lei şi în weekend-ul trecut.

„Astfel, în noaptea de vineri spre sâmbătă, polițiștii locali au aplicat în cazul localului Epic Society, de pe strada Diaconu Coresi, o sancțiune conform Legii 61/1991 republicată de 1500 lei deoarece muzica tare la ora 04.10, a deranjat locatarii din zonă”, se arată în comunicatul PLT.

Tot în aceeași noapte un tânăr aflat la volanul autoturismului cu care se deplasa în Pasajul Iulius Town, a fost sancționat cu 800 lei conform HCL 371/2007 pentru că a făcut drifturi și a turat motorul autovehiculului.

În alt caz: „În seara zilei de sâmbătă, în jurul orei 23.15, organizatorului unui eveniment din Iulius Town a fost sancționat cu 500 lei pentru muzica dată prea tare.


În jurul orei 23.45, dj-ul de la Berăria 700 a fost de asemenea sancționat pentru că a dat muzica prea tare, cetățenii din zonă sesizând acest lucru la Poliția Locală”.

O altă persoană a fost sancționată tot cu 500 de lei pentru că, în calitate de organizator de evenimente, „a dat muzica tare la ștrandul No Name de pe str. Iosif Bulbuca”. Polițiștii locali atrag atenția că vor fi efectuate în continuare verificări și că se vor lua măsuri ori de câte ori sunt semnalate încălcări ale legislației pe această linie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.