Lucrările de pe Calea Bogdăneştilor lasă mai mulţi timişoreni temporar fără apă....

Lucrările de pe Calea Bogdăneştilor lasă mai mulţi timişoreni temporar fără apă. Anunţul Aquatim

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă

Rabilitarea liniilor de tramvai şi modernizarea tramelor stradale de pe Calea Bogdăneştilor aduce neplăceri joi pentru locuitorii din zonă.


Consumatorii de pe mai multe străzi nu vor avea apă curentă practic toată ziua din cauza lucrărilor.

Mâine, între orele 3.00-22.00 vor avea loc „lucrări de deviere a conductei DN 800mm, în cadrul proiectului: Reabilitarea liniilor de tramvai şi modernizarea tramelor stradale în municipiul Timişoara, Traseu 5, Calea Bogdăneştilor”.

Pe durata lor se va opri furnizarea apei pe bulevardul Cetății (porțiunea dintre strada Cloșca și Calea Bogdăneștilor), Calea Bogdăneștilor (porțiunea dintre bulevardul Cetății și Calea Circumvalațiunii), Suceava, Franyo Zoltan, Sibiu, Făgăraș, Chișinău, Toplița, Sinaia, Piața Sfântul Nicolae, Sabin Drăgoi, Nera și Bogdan Petriceicu Hasdeu. În același interval, presiunea va fi redusă pe strada Aprodul Movilă, în zona Mircea cel Bătrân, Balta Verde și Horia, se arată în anunţul Aquatim.

Tot joi, între orele 8-15, în Dragșina și Ohaba-Forgaci se va opri furnizarea apei pentru lucrări de mentenanță la stația de tratare, respectiv la pompa de foraj. Şi la Şag se întrerupe apa mâine, dar şi vineri, tot ca urmare a unor lucrări despre care se ştia. Programul intervenţiilor anunţat de Aquatim poate fi consultat AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.