Firmele timişene pot merge gratuit în Grecia la expo AGROTICA 2022

Firmele timişene pot merge gratuit în Grecia la expo AGROTICA 2022

0
DISTRIBUIȚI

Firmele timișene sunt invitate să viziteze expo AGROTICA în condiții de gratuitate. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș (CCIAT), cu sprijinul Ambasadei Greciei la București, prin Biroul Economic și Comercial, invită firmele timișene să participe în calitate de vizitator la Târgul Internațional pentru Echipamente, Utilaje Agricole și Furnituri „AGROTICA 2022”, care va avea loc la Centrul Internațional HELEXPO Salonic, în perioada 20-23 octombrie 2022.

Aflat la cea de-a 29-a ediție, AGROTICA este cel mai important eveniment de acest gen din Balcani și din sud-estul Europei care reunește producători de mașini și echipamente pentru agricultură, tractoare, piese de schimb și componente, sere și sisteme de irigație, produse chimice, îngrășăminte, cântare și produse din domenii conexe.

Prin «Hosted Buyers Program» susținut de Guvernul Elen, companiile timișene benefciază de gratuite la cazare (2 sau 3 nopți în hotel de 4/5*) și transport cu avionul pentru un reprezentant al firmei participante precum și de organizarea întâlnirilor B2B cu firmele expozante în funcție de interesul exprimat.


Totodată, vor putea lua parte la conferințele tematice susținute de speakeri internaționali.

Mai multe informații despre expoziție și evenimentele auxiliare sunt disponibile pe pagina web: philoxenia.helexpo.gr

Biroul comercial al Ambasadei Greciei în România îşi rezervă dreptul de a selecta
companiile românești interesate să participe la expoziție iar participarea este condiţionată de efectuarea vaccinului sau prezentarea unui certificate de îmbolnăvire.

Costuri de organizare: 150 lei + TVA (pentru companiile membre ale CCIAT); 300 lei + TVA (pentru companiile care nu sunt membre); Termen de înscriere: 15 august 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.