Carambol cu trei maşini pe DN6. Cinci răniţi, dintre care doi copii

Carambol cu trei maşini pe DN6. Cinci răniţi, dintre care doi copii

0
DISTRIBUIȚI

Accident grav pe raza localităţii Teregova, judeţul Caraş-Severin, după ce un conducător auto din Mehedinţi a intrat cu maşina pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, din care a ricoşat în vehiculul condus de un cetăţean bulgar.


Cinci persoane au fost rănite în urma impactului violent.

Un bărbat de 52 de ani din Drobeta Turnu-Severin conducea un autoturism pe DN 6, în localitatea Teregova, la km 418+500 m, în direcția Orșova, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, în urma impactului fiind proiectat într-un al doilea autoturism, condus de un cetățean bulgar.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a cinci persoane din cele trei autoturisme, dintre care doi minori, de 9 și 13 ani și conducătorul auto de 52 de ani, toți fiind transportați la spital pentru îngrijiri și investigații medicale.

În acest moment traficul rutier în zonă (accidentul a avut loc între Teregova şi Domaşnea) este restricționat până la finalizarea cercetării la fața locului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.