Concerte cu formațiile Cargo și Burning Table în cadrul primului eveniment din...

Concerte cu formațiile Cargo și Burning Table în cadrul primului eveniment din seria District Sonor, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Formația Cargo va susține un concert în cadrul primului eveniment desfășurat sub sigla District Sonor

Duminică 17 iulie, între orele 12 și 23 va avea loc primul eveniment desfășurat sub sigla District Sonor, care va include concerte cu formațiile Cargo și Burning Table. Evenimentul va avea loc la Șura, în Timișoara, și este „kid friendly”, accesul celor până în 14 ani fiind gratuit cu condiția să fie însoțiți de un adult, posesor de bilet valid. Accesul persoanelor cu dizabilități la eveniment este gratuit.

Brand-ul District Sonor a fost creat de membrii fondatori Szikszai Marius (booking agent, artist manager și antreprenor) și Szikszai Minola (artist, compozitor, Royal Unknown Artist) din dorința de a ieși din cotidian, din standardele deja cunoscute și formele de entertainment epuizate.

„Vom creea și vom experimenta un nou mod de a petrece weekend-urile oferind participanților mai mult decât rețeta unui concert de seară. Vom oferi continuitatea unui concept, o experiență completă, o experiență culturală de tipul «one day fest» si o vom trece împreună în calendarul experientelor «CU VIBE SONOR».


Primul șir de evenimente petrecute in DISTRICT se va desfășura în perioada iulie – septembrie si este format din zile cu tematică diferită (enumeram rock, alternative, balkan rock, swing-jazz, reggae sau blues). Evenimentele vor avea loc în cele mai ofertante sau atipice locații de outdoor sau indoor din oraș pe parcursul unei zile intregi de duminica, dar avem si evenimente surpriza incluse in calendar despre care va vom povesti la momentul potrivit. Ne dorim prin acest proiect sa ne bucuram mai des de concerte live si de povestea creata de artisti acum ca lumea pare sa se intoarca la un «relativ normal». Muzica este pentru noi punctul central al experientei iar formatiile invitate sunt formatii de renume din Romania, Austria, Serbia, Ungaria, Grecia etc. Barurile si foodtruck-urile ne vor întregi experiența senzorială“, spune Szikszai Marius.

Formația Cargo a lansat recent melodia „Cruce-n destin“, piesa fiind cântată în premieră în cadrul festivalului Bikers for Humanity, care a avut loc la Brezoi. În cadrul acestui festival s-a lansat oficial MusInk for Humanity, un proiect umanitar de excepție al Asociației Tattoo and Piercing România, care aduce împreună unele dintre cele mai importante trupe dințara noastră în care fiecare formatie a compus un single nou în care cântă despre tatuaje.

Proiectul Burning Table are ca dată de naştere luna noiembrie a anului 2011, când Zsolt Szabo, Levi Molnar, Nagy Bogy şi Ştefan Czifrak au decis să pună bazele unei trupe care încă de la primele apariţii scenice şi-a creat o faimă aparte, graţie compoziţiilor proprii. Formaţia care a pornit la drum citând influenţe variate, ca Pink Floyd, Porcupine Tree, Audioslave, Stone Temple Pilots, Nine Inch Nails, Muse, Alice in Chains, Rage Against the Machine sau Pearl Jam, a reuşit să creeze un vibe pozitiv prin prestaţiile lor.

Burning Table va urca pe scena la orele 18, iar cei de la formația Cargo vor concerta cu începere de la orele 20, iar biletele pentru eveniment se găsesc aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.