Consumatorii din mai multe zone ale Timişoarei nu au apă. Unde sunt...

Consumatorii din mai multe zone ale Timişoarei nu au apă. Unde sunt avarii

0
DISTRIBUIȚI

Locuitorii din mai multe zone ale oraşului nu au apă în prima parte a zilei. Aquatim a anunţat atât intervenţii programate, cât şi avarii în unele cazuri.

Astfel, între orele 9-15, la intersecția Căii Torontalului cu strada Ion Inculeț se va executa o conectare de conducte.


Pe durata lucrărilor consumatorii de pe străzile Ion Inculeț, Constantin Stere, Hotinului, Soroca și Maria Tănase nu au apă curentă. În acelaşi interval orar, apa e întreruptă, pentru remedierea unor avarii, pe străzile Bulevardul 16 Decembrie 1989, Iancu Văcărescu, Zurich și în Săcălaz, Moșnița Nouă și Urseni.

Colterm a anunţat de asemenea întreruperea apei calde de consum şi apei reci hidrofor între orele 8-16, în urma unei defecțiuni tehnice apărute la instalațiile conexe din punctul termic PT 4. Sunt afectați consumatorii care locuiesc pe străzile: Bv. Mihai Eminescu, Lenau (parțial), Piața Victoriei și Bv. C.D. Loga nr. 1 (PMT).

Tot azi până la ora 15, apa e întreruptă şi la Şag. Sunt lucrări programate de spălare a rețelei de distribuție, care au fost efectuate de-a lungul săptămânii iar azi e ultima zi a operaţiunilor şi se va aerisi rețeaua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.