CSC Dumbrăviţa a depăşit-o cu emoţii în joc amical pe Unirea Sânnicolau...

CSC Dumbrăviţa a depăşit-o cu emoţii în joc amical pe Unirea Sânnicolau Mare. Absenţi alb-verzi, dintr-un motiv inedit

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhiv – Leczki Jozsi

Nou promovata timişeană din Liga 2 a disputat ieri, la Bazoşu Vechi, al treilea test al verii. CSC Dumbrăviţa a trecut, nu fără emoţii, de divizionara „D” Unirea Sânnicolau Mare, scor 5-4, după ce alb-verzii au avut avantaj de trei goluri la pauză. Echipa pregătită de Cosmin Stan are şi trei absenţe neobişnuite la acest nivel.

David Popa (min. 5 și 30) a marcat primele două goluri iar Sergiu Sabău (min. 10) și Grigoriu (min. 35) au dus scorul la 4-0 pentru formaţia de eşalon superio. Unirea a înscris o dată până la pauză. În partea secundă, alb-albaştrii au şi egalat! Până la urmă acelaşi fundaş, Sergiu Sabău, a adus victoria în minutul 85.

CSC Dumbrăviţa
Repriza I: Ciui – Amariei, S. Sabău, Ghinescu – Curea, Ungureanu, T. Bodri, Grancea, Blickling – D. Popa, Grigoriu; Repriza a II-a: R. Mikloș – Bura-Koț, S. Sabău, A. Sabău – Tismonar, Zurbagiu, Tănase, L.


Bodri, C. Toma – Simon, Pașcalău.

„S-au întâlnit două echipe care au jucat foarte deschis. Au fost niște goluri de generic, senzaționale, mai ales din partea adversarilor. Pentru noi e destul de complicat, pentru că suntem spre finalul perioadei de pregătire fizică. Oboseala e la un nivel maximal la noi, în momentul de față. Mai avem o zi și terminăm partea de pregătire fizică pură. Până acum nu am lucrat cu mingea, ci doar pe pregătire fizică, iar acest lucru se vede în poziționarea noastră din teren. Altfel, ne străduim să jucăm, suntem preocupați să pasăm, să ajungem repede la poartă, dar pe poziționarea în faza ofensivă și cea defensivă avem încă probleme, tocmai pentru că nu am apucat să lucrăm încă cu mingea. Sunt mulți jucători noi, fiecare fusese obișnuit să joace altceva și trebuie să ne închegăm. Dar cred că avem timp suficient, mai sunt două săptămâni și jumătate pentru a lucra la poziționare, de așezare în teren. Nu sunt deloc îngrijorat, pentru că în acest moment urmărim cu totul altceva. Sperăm să trecem cu bine peste această săptămână, să nu avem accidentări, iar apoi să începem să ne pregătim pentru meciul din prima etapă, de la Târgu Jiu”, a declarat antrenorul Cosmin Stan.

Denis Curea (n. 2004, Farul), în probe, a fost folosit de dumbrăviţeni în acest joc. S-a renunţat în schimb la David Bălace, tot trialist. Au lipsit astăzi portarul Trifon (pentru a li se acorda câte 45 de minute celorlalți portari din lot), atacantul Paulevici (accidentat) și trei jucători, studenți ai Universității de Vest, plecați în stagiul de orientare turistică din Munții Retezat – Olaru, Ilan și Bain. Altfel, foştii alb-verzi Dumitru Schinteie şi Andrei Făgărăşanu au semnat contracte cu conjudeţeana CSC Ghiroda şi rămân astfel la nivelul eşalonului terţ.

Următorul amical pentru CSC Dumbrăvița e fixat pentru ziua de sâmbătă, cu CSC Ghiroda. Meciul va începe la ora 10.00 și se va disputa la Lugoj, pe Stadionul Tineretului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.