CSC Dumbrăvița, învinsă amical de fosta colegă de eșalon din Ghiroda. Alb-verzii...

CSC Dumbrăvița, învinsă amical de fosta colegă de eșalon din Ghiroda. Alb-verzii au testat un suedez

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Club Sportiv Comunal Ghiroda si Giarmata Vii / Facebook

CSC Dumbrăviţa a pierdut primul test din această vară. Eşecul proaspetei divizionare secunde a venit la Lugoj, cu o conjudeţeană din „C” – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii. Singurul gol al partidei a fost marcat de Cosmin Mancaş. Alb-verzii l-au testat cu această ocazie pe suedezul Oliver Bryneus.

Tismonar, Simon și Pașcalău au avut ocazii bune pentru dumbrăviţeni, dar cei care au marcat au fost galben-albaştrii, prin Mancaş, în minutul 21.

Cosmin Stan l-a testat azi pe Oliver Bryneus, un mijlocaș lateral suedez, în vârstă de 23 de ani, crescut la academia clubului Halmstadt. Acesta a evoluat în ultimii ani în Statele Unite, în campionatul universitar.

Au absentat de la jocul de astăzi Blickling (cu probleme stomacale), R. Mikloș și Olaru (menajați), Paulevici (care va reveni pe teren peste o lună și jumătate) și D. Popa (accidentat la antrenamentul de ieri).

CSC Dumbrăvița: Trifon (46, Ciui) – Bura-Koț (60, Ilan), Zurbagiu (60, Bain), A. Sabău (75, S. Sabău) – Tismonar (60, Amariei), Ungureanu (60, Curea), Tănase (60, T. Bodri), C. Toma (60, Grancea), L. Bodri (60, Ghinescu) – Simon (60, Bryneus), Pașcalău (60, Grigoriu).


Antrenor: Cosmin Stan.

„Paradoxal, cel mai bun meci al nostru de până acum, ca mișcare, așezare, poziționare și dorință, a rezultat într-o înfrângere. Cred că e un eșec binevenit în momentul de față, ne arată exact unde suntem acum. Din păcate, facem greșeli individuale de nivel inferior, pe care obligatoriu trebuie să le eliminăm. Nu e un clișeu ceea ce zic, pentru că sunt mulți antrenori care vorbesc despre greșelile individuale. Noi chiar trebuie să lucrăm foarte mult și să eliminăm aceste erori, care ne arată că suntem încă de nivel inferior. În momentul în care vom rezolva aceste probleme, cred că vom arăta ca o echipă de Liga a II-a. Am terminat partea de pregătire fizică, de ieri am început să lucrăm cu mingea și tactic. Cred că în următoarele 10 zile o să arătăm tot mai bine și o să fim tot mai proaspeți pentru începutul campionatului. Așa am gândit pregătirea, ca în prima etapă, în ceea ce privește prospețimea să fim la un nivel acceptabil”, a declarat Cosmin Stan, antrenorul Dumbrăviţei.

Dumbrăviţa vinde abonamente

Cu stadionul omologat provizoriu la primul an de „B”, dumbrăviţenii au anunţat punerea în vânzare a abonamentelor pentru sezonul 2022-23. Acesta costă 300 de lei și garantează fiecărui posesor locul pe stadionul „Ștefan Dobay” la toate jocurile de pe teren propriu, inclusiv play-off/play-out și Cupa României.

În plus, fiecare abonat va primi din partea clubului o eșarfă. Plata se face prin transfer bancar în contul RO19TREZ62121E365000XXXX; Beneficiar: CSC Dumbravita; CUI instituție: 40315679; Următorul pas e trimiterea unui e-mail pe adresa contact@cscdumbravita.ro cu dovada plății și datele de contact. Fiecare abonament va fi inscripționat cu numele posesorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.