Plecare importantă de la CSC Dumbrăviţa după promovare

Plecare importantă de la CSC Dumbrăviţa după promovare

0
DISTRIBUIȚI
Foto: cscdumbravita.ro

Alb-verzii s-au mai despărţit de un jucător după confirmarea participării în Liga 2. CSC Dumbrăviţa nu va mai miza pe serviciile atacantului Andrei Făgărăşanu, contractul acestuia fiind reziliat de comun acord.

„Făgă” (31 ani) s-a alăturat dumbrăviţenilor în iarnă de la Lotus Băile Felix, tot de la nivelul Ligii 3 şi unde a înscris de cinci ori în 11 apariţii. În sezonul de primăvară el a bifat 14 prezențe în tricoul alb-verde și a marcat patru goluri.

„După o promovare istorică, la care nimeni nu se aștepta, a venit momentul să îmi iau la revedere de la familia CSC Dumbrăvița.


Când spun familie, mă refer la întreg colectivul, de la Ovi, magazionerul, la Magione, maseurul, până la Arpi Mikloș, Florin Macavei, Cosmin Stan, Rusalin Iacobiciu și, bineînțeles, toți jucătorii alături de care am reușit această promovare. Le mulțumesc tuturor și sper să ne revedem cu toții sănătoși! Le doresc mult succes în Liga a II-a!”, a declarat Făgărăşanu.

„Îi urăm lui Andrei Făgărășanu multă baftă în următoarea aventură a carierei sale, asigurându-l că va rămâne mereu unul dintre eroii celei mai frumoase povești din istoria fotbalistică a Dumbrăviței”, se mai arată în comunicatul clubului.

Dumbrăviţa s-a mai despărţit de Gologan, Moţiu (ambii reveniţi la Politehnica), Lucian Vidican, Goran Paunchici și Cosmin Ciubotariu. De asemenea, Tismonar se afla în probe la FC Braşov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.