CSC Dumbrăviţa a primit licenţa pentru Liga 2. Ce problemă mai vor...

CSC Dumbrăviţa a primit licenţa pentru Liga 2. Ce problemă mai vor să rezolve alb-verzii

0
DISTRIBUIȚI

 

Foto: CSC Dumbrvăviţa / Facebook

Veste mare la sfârşit de săptămână pentru CSC Dumbrăviţa. Echipa de fotbal a comunei a primit acceptul FRF de a evolua în Liga 2. Timişenii au primit, aparent nu fără emoţii, certificarea de participare în ediţia 2022-23 a Ligii 2. Hunedoara, care a ratat promovarea la baraj, aştepta la „cotitură”.

Alb-verzii au promovat în dauna Reşiţei, atât CSMR, cât şi acum Corvinul Hunedoara, aşteptau eliberarea de locuri, cele două au primit licenţa, dar la fel s-a întâmplat şi cu cele cinci nou promovate pe teren – Baia Mare, Dumbrăviţa, Slatina, Progresul Spartac şi Oţelul.


Hunedorenii aveau întâietate dacă mai exista un „abandon”.

Dumbrăviţa s-a ţinut de cuvânt, şi-a depus dosarul, imperfect, dar a reuşit să rezolve problemele majore. Mai rămâne situaţia arenei, fiind însă probabil ca arena „Ştefan Dobay” să primească derogare în primul sezon şi să dispute aici jocurile care nu sunt televizate ori are nu atrag un interes mare/grad ridicat de risc.

„Felicitări tuturor celor implicați! Au fost câteva săptămâni de muncă asiduă în birouri, care și-au arătat astăzi rezultatul. Urmează o altă provocare, procesul de omologare al stadionului!”, se arată pe pagina de Facebook a clubului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.