CSC Dumbrăviţa, victorioasă în testul de la Dej. Cosmin Stan: „Ne-am străduit...

CSC Dumbrăviţa, victorioasă în testul de la Dej. Cosmin Stan: „Ne-am străduit să facem efort”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSC Dumbrăviţa arhivă
CSC Dumbrăviţa a câştigat al doilea test al verii. Alb-verzii au învins în deplasare o viitoare colegă de Liga 2 – Unirea Dej, scor 2-1.
Timişenii au fost „chinuiţi” de două reprize a câte 50 de minute, dar au ieşit triumfători prin golurile lui Adrian Ungureanu (min. 40) şi Cristian Grancea, marcator pe final. Gazdele egalaseră prin Alexandru Pop, în minutul 54, dintr-un penalty dictat pentru un fault comis de Ilan.
CSC Dumbrăviţa

Repriza I: Trifon – Bura-Koț (cpt.), S. Sabău, A. Sabău – Amariei, L. Bodri, Tănase, Ungureanu, T.


Bodri – Blickling, D. Popa

Repriza a II-a: R. Mikloș – Ilan, Bain, C. Toma – D. Bălace, Tismonar, Zurbagiu (cpt.), Grancea, Ghinescu – Simon, Grigoriu
Au lipsit: Olaru (accidentat), Paulevici și Ciui (învoiți)

Pentru Unirea Dej au evoluat Răilean – Roș, Burdeț, D. Pop, Gîț, Ad. Pop, A. Militaru, Cocian, Călugăr, Al. Pop, Blaj (cpt.). Au mai intrat după pauză Chindriș – Kereki, Buta, Maftei, Meszaroș, Vl. Bogdan, Frăsineanu, An. Pop, Fulga.

„Ne-am străduit să facem efort. Suntem foarte încărcați, îmi e și milă de jucători, la cât am tras de ei în aceste două săptămâni! Dar e clar că avem nevoie de o pregătire fizică foarte dură pentru ceea ce ne așteaptă în viitorul sezon. S-a văzut clar că suntem foarte obosiți, dar e normal pentru această perioadă. Mă bucur mult că fiecare jucător s-a străduit, în limitele posibilităților fiecăruia. Din punct de vedere fizic, au dat aproape totul! Unirea Dej e un adversar bun, cred că și în sezonul viitor se va situa la mijlocul clasamentului. Formează o echipă bună, preocupată să construiască, să paseze pe jos, cu atacanți care vin multe linii, care joacă cu devieri. Dar am stat destul de bine în teren. În a doua repriză am avut probleme, asta și pentru că, pe linia de fund, am avut unele mici improvizații”, a declarat la final antrenorul Cosmin Stan.

Miercuri, 20 iulie, a fost confirmat un test cu Unirea Sânnicolau Mare (Liga a IV-a Timiș), care va avea loc la Bazoșu Vechi, de la ora 18.30. Mai apoi, sâmbătă, 23 iulie, Dumbrăviţa întâlneşte o fostă adversară din Liga 3, CSC Ghiroda. Locul de desfășurare și ora vor fi stabilite, de comun acord, săptămâna viitoare.

În altă ordine de idei Alexandru Martinov a convins la Braşov şi va fi păstrat sub Tâmpa de Dan Alexa.

În primul test al verii, alb-verzii depăşiseră juniorii mari ai UTA-ei cu 5-1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.