CSM Lugoj, un nou trofeu în Cupa României la fotbal. „Vulturii” au...

CSM Lugoj, un nou trofeu în Cupa României la fotbal. „Vulturii” au triumfat în faza regională a competiţiei

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2141101186">
Foto: Gabriel Brezeanu

CSM Lugoj are parte de o vară cu performanţe în competiţia surprizelor. Echipa timişeană a devenit în această seară, la Reşiţa, câştigătoarea fazei regionale Vest, în noul format al Cupei României. Bănăţenii i-au învins în actul final al zonei pe gorjenii de la CSO Turceni, scor 1-0, din penalty-ul goalkeeperului Victor Gârlea.

Lugojul are parte de un traseu remarcabil în noul format al competiţiei K.O. După succesul de pe plan judeţean, unde a trecut de CSU Univ. de Vest, formaţia de pe Timiş le-a învins în grupele regiunii Vest pe Victoria Felnac (AR), scor 5-3, şi Recolta Dănceu (MH), cu 2-1.

Astăzi, pe „sinteticul” încălzit de soare în Valea Domanului a fost mai mult un meci de uzură cu reprezentanta Gorjului, CSO Turceni, grupare învinsă, culmea, tot de o timişeană, Phoenix Buziaş, în barajul de promovare în Liga 3.

În minutul 84 Ilyassou a fost busculat în careu iar arbitrul Tudor Jurca nu a stat pe gânduri, arădeanul indicând punctul cu var spre oprobiul gorjenilor. Pentru penalty, la fel ca în alte partide ale timişenilor, a păşit în faţă portarul Gârlea, care a transformat şi această execuţie cu un şut în stânga omologului din poarta Turceniului.

Oltenii au avut imediat o replică importantă, dar nu au cadrat pe poartă şi trofeul merge la Lugoj, CSM-ul aşteptând acum replica formaţiilor din Liga 3, în turul I naţional.

CSM Lugoj a început cu: Gârlea – Stoia, Secoşan, Aziz, Ilyassou, Călin, Tamaş, Talpă, Filip, Dobra, Radak.

În turul 1 al Cupei României, faza următoare, intră cele șapte câștigătoare ale fazei regionale și cele 69 de echipe din Liga 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.