Cum a aranjat ”Borsetă” cu interlopul Birlic întâlnirea lui Alin Nica din...

Cum a aranjat ”Borsetă” cu interlopul Birlic întâlnirea lui Alin Nica din Dubai: ”Poate vrea să ne vedem la sediu la Kutty, în special pentru poză”

2
DISTRIBUIȚI

Apar noi informații în scandalul vizitei președintelui Consiliului Județean Timiș, Alin Nica,  a cărui întâlnire cu un posibil investitor pentru dezvoltarea zonei cargo a aeroportului ”Traian Vuia” Timișoara, deși terenul aparținea Ministerului Transporturilor, a fost intermediată de un interlop, Cristian Birlic. Cancan.ro a făcut publice, astăzi, mai multe discuții purtate de Birlic cu directorul de cabinet al lui Nica, fostul polițist de frontieră Iosif Nicoară, zis ”Borsetă”, care dovedesc disperarea de a aranja întâlnirea și de a avea o fotografie ca dovadă a întâlnirii.

Iosif Nicoară: Asta e adresa de e-mail. Nu am primit nimic până acum.

Cristian Birlic: Îl sun imediat și te anunț. Mâine verifică de ce nu a ajuns. Vezi că am ajuns la Timișoara, vreau să te văd.

Iosif Nicoară: Să ne organizeze Adi un prânz la el. Să pregătească un prânz bun. Sau cina. 04.02 sau 25.02, când ar fi mai bine pentru voi să veniți încoace?

Cristian Birlic: Am vorbit cu Kutty și cel mai bine pentru noi ar fi 16-17 februarie să venim, ce zici?

Iosif Nicoară: În principiu e ok, confirm cu președintele și îți spun.


17.02 e ok. Așa rămâne. Să faceți e-mail către noi și demarăm toate procedurile.

Nicoară a început să se agite când lucrurile nu s-au desfășurat în ritmul dorit.

Cristian Birlic: Ok. L-am sunat acum și a zis că e în ședință și mă sună mai târziu.

Iosif Nicoară: 17 rămâne. Să veniți la noi… Ora 10, la sediul CJ Timiș. Am trimis mail pentru 17. Ați trimis mail-ul?

Cristian Birlic: Azi, la 18:30, mă văd cu Kutty și trimitem, te anunț după ce l-am trimis. Te pup!

Iosif Nicoară: Ați trimis e-mail-ul? Te-am sunat! Ești? Domnu’, ești? Ați trimis e-mail-ul?

Cristian Birlic: Nu am trimis, de aia te-am sunat ieri. Sună-mă când poți.

Ulterior, mâna dreaptă a lui Nica i-a trimis lui Birlic chiar și un text care să fie trimis din Dubai către Consiliul Județean Timiș.

Iosif Nicoară: Domnului președinte Alin Adrian Nica. Având în vedere apariția unor situații neprevăzute care necesită prezența noastră în Dubai, respectuos vă adresez rugămintea de a reprograma întâlnirea noastră pentru sfârșitul lunii martie 2022 cu precizarea ca data exactă să o convenim de comun acord într-o corespondență ulterioară. Cu deosebită considerație.

Iosif Nicoară: Trimiteți neapărat azi. Eu aș propune 24 sau 25.03. Ideea e să o avem stabilită să o putem trece în agendă. E foarte important. Ați trimis mail-ul? Hai încoace într-o oră, două să vorbim.

Cristian Birlic: Aștept răspuns de la Kutty. Pentru mâine.

Iosif Nicoară: Ok. Noi așteptăm ora și locul. Aș propune 18.

Cristian Birlic: În principiu a zis că e ok, dar îmi confirmă când ajunge la birou.

În Dubai, principala grijă a lui Nicoară a fost ca Alin Nica să se întâlnească cu investitorul, dar mai ales să aibă o fotografie care apoi să fie ”rostogolită” în spațiul public.

Iosif Nicoară: Despre întâlnire, poate vrea să ne vedem la sediu la Kutty, în special pentru poză. Văd ce zice și te anunț după ora 10.

Cristian Birlic: Ok. Unde vreți voi.

Iosif Nicoară: Ce distanță e de la tine la ei la sediu?

Cristian Birlic: 30 de minute dacă nu e trafic.

Iosif Nicoară: Ai putea veni cu Khaldoun după noi? Cu mașina lui?

Cristian Birlic: La ce oră?

Iosif Nicoară: Îți spun după ce vorbesc cu Alin (n.r. Alin Adrian Nica, președintele CJ Timiș).

Cristian Birlic: Ok.

Iosif Nicoară: La ora 14 să fie Khaldoun aici, te rog. Neața. Cum stăm cu investitorul? Venim încolo? Salut! Ce vești ai?

2 COMENTARII

  1. Vă mai întrebați de ce vroia porcul obez de la bulău, „marele” boncu, să i se plătească 5000e pe luna într-un cont in Dubai de cei cu cazinoul?!?! Milițieni și țărănoi de la Dudești ce fac bani din banul public. Dacă tot e Minda „pe val” , investigați la câți interlopi le-a vândut apartamente. Chelbule mai poți să plătești rata că tot de plânge manelista de nevastă -ta pe la Municipal de cat i-a crescut rata. Mă mir că ea se plânge de ceva ce creste, dar asta o știe obezul de la bulău mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.