District Sonor, la prima ediție. Concerte de succes cu Cargo și Burning...

District Sonor, la prima ediție. Concerte de succes cu Cargo și Burning Table la Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1518448919">

Prima ediție a seriei de evenimente District Sonor care s-a desfășurat duminică seara la Sura în Timișoara a avut parte de un succes pe măsura line up-ului anunțat de organizatori, iar cei aproximativ 500 de spectatori prezenți s-au delectat pe sound-uri rock oferite de concertele susținute de Burning Table și Cargo.

Prima formație care a apărut în cadrul acestui eveniment în fața publicului, Burning Table, a luat naștere în noiembrie  2011. Zsolt Szabo, Levi Molnar, Nagy Bogy şi Ştefan Czifrak au avut parte încă de la început de aprecierea fanilor de rock influențele lor din Pink Floyd, Porcupine Tree, Audioslave, Stone Temple Pilots, Nine Inch Nails, Muse, Alice in Chains, Rage Against the Machine sau Pearl Jam reușind să creeze un spectacol complex. La fel a fost și de această dată, recitalul celor de la Burning Table fiind unul cât se poate de reușit.

Mai apoi scena a fost invadată de cei de la Cargo, care cu această ocazie au cântat și noul lor single, „Cruce-n destin“. Piesa este inclusă pe compilația MusInk for Humanity, un proiect umanitar de excepție al Asociației Tattoo and Piercing România, care aduce împreună unele dintre cele mai importante trupe dințara noastră în care fiecare formație a compus un single nou în care cântă despre tatuaje.

„A fost o zi de duminică perfectă, cu aproximativ 500 de oameni și am vibrat cu fiecare sunet! Va mulțumim tuturor pentru energia voastră magnifică și publicului pentru faptul că s-a adunat în număr mare. Încă o seară rock care a dovedit că muzică unește oameni și generații  fiind terapie pentru suflet!  Mulțumirile noastre se îndreaptă de asemenea către toți cei care ni s-au alăturat în această prima aventură în District! Implicarea tuturor a fost la superlativ! Sperăm că la fiecare eveniment ce urmează să fim tot mai mulți  Ne vedem la următoarea poveste District Sonor în 24 iulie 2022 cu Marina and The Kats (Austria), la Gatsby Social Club în Timișoara“, au anunțat organizatorii.

„Ne bucurăm foarte mult pentru inițiativa celor de la District Sonor de a organiza evenimente muzicale în Timișoara și le mulțumim că ne-au invitat la prima ediție. Ne-am simțit foarte bine alături de fanii noștri. E nevoie de o asemenea inițiativă și sperăm că următoarele evenimente vor avea succes“, ne-a declarat Adu Igrișan „Baciu“ , solistul trupei Cargo.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.