Doi bărbați din Timiș, arestați preventiv pentru trafic de migranți

Doi bărbați din Timiș, arestați preventiv pentru trafic de migranți

0
DISTRIBUIȚI

Parchetul de pe lânga Tribunalul Timiș a anunțat că procurorii au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de doi inculpați, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de migranți.

„În fapt, s-a reținut că în data de 9 iulie 2022, în jurul orei 21:25, în scopul obtinerii unei sume de bani, inculpatii ar fi transportat cu autoturismul, care se deplasa dinspre Jimbolia înspre Timișoara, opt migranți, în vederea trecerii ulterioare, în mod fraudulos, a frontierei de stat.


În data de 10 iulie 2022, inculpații CCM si NAC au fost prezentați cu propunere de arestare preventivă, judecatorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș, care a admis cererea și a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru o perioada de 30 de zile. Cercetările continuă în cauză și sub aspectul comiterii unor alte acte materiale, dar și sub aspectul implicării unor alte persoane în activitatea infracțională, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor cauzei”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.