Dominic Fritz, mișcare populistă – anunță vinderea BMW-ului fostului director de la...

Dominic Fritz, mișcare populistă – anunță vinderea BMW-ului fostului director de la Horticultura

3
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a anunțat, astăzi, că SC Horticultura SA  a scos la vânzare BMW-ul X5 full option, care era folosit de fostul director al societății, Andrei Drăgilă.


Acesta a fost schimbat din funcție la începutul anului după un lung conflict cu administrația Fritz, inclusiv legat de modul în care viceprimarul Ruben Lațcău și-a executat orele de muncă în folosul comunității după ce a condus un vehicul cu permisul suspendat.

”Mașina a iritat mulți timișoreni prin modul în care era ilegal parcată peste tot prin oraș, cu voie de la fosta conducere a Primăriei Timișoara. Nu mai vrem directori intangibili, nu mai susținem aroganța puterii, nu mai acceptăm risipa banilor publici. Este o schimbare mică, dar transmite un semnal clar”, a scris Fritz.
După modelul patentat de Nicolae Robu, Dominic Fritz a luat fotografiile cu mașina lui Drăgilă de pe mai multe site-uri de știri, inclusiv de pe pressalert.ro, fără a cere acordul sau măcar a preciza sursa.

3 COMENTARII

  1. Un USR-ist condamant a ajuns vicepramr al Timisoarei ? USR , cum era cu „fara penali in functii publice” ? De la voi condamnatii au voi ?

    • Dacă cineva le atrage atenţia Usr-iştilor că încalcă legea(n.b. Drăgilă), Usr-iştii se răzbună şi-l dau afară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.