CSC Dumbrăviţa i-a bătut la scor pe juniorii „Bătrânei Doamne”, în primul...

CSC Dumbrăviţa i-a bătut la scor pe juniorii „Bătrânei Doamne”, în primul test al alb-verzilor

0
DISTRIBUIȚI
Foto: cscdumbravita.ro

CSC Dumbrăviţa a început pozitiv testele verii. După aflarea faptului că au obţinut şi certificarea pentru Liga 2, alb-verzii au trecut cu 5-1 de UTA U19, într-un joc disputate pe terenul natural de la „Motorul” (Arad).

Scorul a fost mai strâns la pauză, 2-1, prin golurile lui Denis Bickling (min. 10) şi Tismonar (15). Juniorii arădeni au redus din handicap prin Andrieș.

În repriza secundă alb-verzii au mai punctat de trei ori, prin: Toma Bodri (3-1 în minutul 52), nou-venitul Septimiu Kolbasz (4-1 în 69) şi Andrei Făgărășanu (5-1 75).

Dumbrăviţenii i-au testat cu această ocazie pe ardelenii: Tudor Broaina (n. 20 aprilie 2004), fost la Viitorul Gârbău și Sănătatea Cluj, și mijlocașul ofensiv Septimiu Kolbasz (n. 25 octombrie 2004), internațional U18, provenit de la „U” Cluj.

Dumbrăviţa (repriza I): Ciui (30, Mikloș) – Bura-Koț, Bain, C.


Toma – D. Bălace, Olaru, Bickling, Grancea, Ungureanu – D. Popa, Tismonar;

Dumbrăviţa (repriza II): Mikloș (60, Trifon) – Amariei, Sabău, Ilan – Broaina, Tănsase, T. Bodri, L. Bodri, Kolbasz, Făgărășanu, Grigoriu.

„Am putut să ne edificăm asupra jucătorilor care au fost în probe, ne-am dorit foarte mult să îi vedem și la un joc. În plus, am dorit să urmărim efortul depus de jucători, pentru că venim după două zile de pregătire fizică pură, doar cu alergări. Toată lumea a fost angrenată la efort. Suntem la începutul pregătirii și cred că, în momentul de față, suntem în grafic”, a declarat Cosmin Stan, tehnicianul alb-verzilor.

„Denis Blickling m-a convins și probabil că vom bate palma cu el. La fel, cred că ne vom înțelege și cu Grancea, deși eu aș mai vrea să îl văd la câteva antrenamente. David Bălace va mai rămâne la antrenamente alături de noi, iar răspunsul în cazul lui îl vom da la finalul săptămânii viitoare. În plus, Septimiu Kolbasz, pe care l-am văzut doar azi, la meci, va fi de luni la antrenamentele noastre. Și în cazul lui, răspunsul îl vom oferi la finalul săptămânii viitoare. Tudor Broaina s-a pregătit cu noi în ultimele zile, dar la el am renunțat astăzi. E un copil cu potențial, dar nu cred că se ridică în acest moment la nivelul juniorilor pe care îi avem în lot”, a spus tehnicianul despre trialişti.

„Pașcalău a avut o problemă cu spatele, la unul dintre antrenamente, și sperăm ca de la începutul săptămânii viitoare să revină la pregătiri. A lipsit și Paulevici, care a avut o problemă la călcâi și a fost menajat la jocul de astăzi”, a precizat Stan despre absenţi.

Dumbrăviţa ar putea juca un amical chiar şi cu seniorii lui UTA, undeva la mijloc de săptămână, altfel următorul test bătut în cuie e cu Unirea Dej, sâmbăta viitoare, de la ora 12, la Alba Iulia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.