CSC Dumbrăviţa a oficializat câteva transferuri pentru Liga 2. Cosmin Stan: „În...

CSC Dumbrăviţa a oficializat câteva transferuri pentru Liga 2. Cosmin Stan: „În mare parte, lotul e format”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSC Dumbrăviţa / Facebook

CSC Dumbrăviţa a anunţat săptămâna aceasta patru transferuri, confirmări la capitolul sosiri ale unor jucători care se pregăteau deja cu alb-verzii. Călin Toma, Sergiu Sabău, Adrian Ungureanu şi Ionuţ Tănase au semnat contracte cu alb-verzii, aflaţi în premieră în faţa unui sezon de Liga 2.


Antrenorul Cosmin Stan s-a convins de asemenea şi asupra potenţialului unui alt tânăr şi spune că lotul e în mare parte conturat.

David Popa, Alexandru Tismonar, Blickling şi Dragan Paulevici, cel din urmă o absenţă de lungă durată, sunt jucătorii indisponibil medical ai alb-verzilor.

Altfel, Dumbrăviţa a oficializat câteva sosiri. Mijlocaşii Adrian Ungureanu (32 ani, ex-Fortuna B. Mic), Ionuţ Tănase (24 ani), un gol în 25 de meciuri pentru Crişul în Liga 3 (ediţia 2021-22) şi fundaşii Călin Toma (30 ani, ex-FC Buzău – nouă apariţii în sezonul trecut de Liga 2), ultima dată la Metalul Buzău, şi Sergiu Sabău (22 ani), trei goluri în 25 de meciuri pentru Crişul în „C”, sezonul 2021-22, sunt numele anunţate.

De asemenea, mijlocașul Denis Curea are şanse mari să se alăture lotului. „După amicalul cu Ripensia, de miercurea trecută, ne-am convins și dorim să îl păstrăm. Urmează să rezolvăm actele pentru un împrumut, pentru că el aparține de Farul Constanța …în mare parte, lotul e format pentru începutul de campionat. Mai e întreaga lună august în care se pot face transferuri, sigur că mai pot apărea veniri și plecări, însă într-o proporție foarte mare aceasta este echipa cu care abordăm sezonul”, a spus Cosmin Stan, antrenorul dumbrăviţenilor.

Mâine, timişorenii dispută penultimul amical al verii, cu Avântul Periam, de la ora 11, în deplasare. Ultimul test va fi miercurea viitoare, cu UTA U19, şi se va disputa la Timișoara și nu la Arad, cum era anunţat inițial. Jocul va începe la ora 10.00, pe stadionul „Dan Păltinișanu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.