EXCLUSIV Fostul ministru Chesnoiu, presiuni pentru un apropiat al lui Petre Daea:...

EXCLUSIV Fostul ministru Chesnoiu, presiuni pentru un apropiat al lui Petre Daea: ”Chiar la nea Petrică vă găsirăți….”

0
DISTRIBUIȚI

Fostul ministru al Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a făcut presiuni asupra subordonaților pentru a-i aranja un post unui apropiat al colegului său de partid, Petre Daea, reiese din referatul DNA prin care s-a cerut ridicarea imunității parlamentare pentru deputatul PSD. Discuția a avut loc, anul acesta, în 15 martie în biroul lui Chesnoiu.


Acesta a spus că este sunat în fiecare luni de Daea și le-a reproșat ”chiar la nea Petrică vă găsirăți….”.  Chesnoiu era nemulțumit de faptul că nu s-au făcut documentele pentru a fi angajat pe un post din Ministerul Agriculturii, în compartimentul cercetare, inovare, un fin al soției lui Daea. ”Omul ăla m-a rugat două lucruri, trei, cinci aproape șapte”, le-a explicat, râzând, Adrian Chesnoiu celor aflați în biroul său.

Vă reamintim că DNA Timișoara a solicitat ridicarea imunității parlamentare pentru Adrian Chesnoiu, deputat și ministru al Agriculturii, acesta urmând să fie cercetat penal pentru abuz în serviciu și instigare la permiterea accesului unor persoane neautorizate la informații ce nu sunt destinate publicității. Chesnoiu a rămas fără imunitate parlamentară și urmează să fie citat pentru a fi pus oficial sub acuzare. Conform surselor din PSD, Daea este următoarea propunere a partidului pentru funcția de ministru al Agriculturii, chiar dacă liderii partidului știu că numele acestuia apare în dosarul DNA care-l vizează pe Chesnoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.