Festivalul Motors Rock la prima ediţie în Bocșa. Ce artiști vor concerta

Festivalul Motors Rock la prima ediţie în Bocșa. Ce artiști vor concerta

0
DISTRIBUIȚI

Primăria oraşului Bocşa organizează weekend-ul viitor prima ediţie a festivalului „Motors Rock”. Capul de afiş al evenimentului e reprezentat de prezenţa celebrei trupe rock Phoenix, aflată în an aniversar. Programul evenimentului include o paradă a motocicliştilor prin Bocşa, un spectacol de lasere, dar şi alţi invitaţi de seamă pe scenă, inclusiv de peste graniţă.

Festivalul are loc în zona stadionului „Foresta”, din Bocşa, unde autorităţile locale asigură şi o zonă de campare pentru cei care vin din alte părţi.


„Organizăm la prima ediţie acest festival Motors Rock, în colaborare cu partenerii noştri MC Trust Bocşa, şi vor fi asigurate două zile de evenimente, vineri şi sâmbătă. Aşteptăm participanţii, care pot să vină din mai multe zone ale ţării şi le asigurăm şi locuri de campare, zona este foarte frumoasă unde îi primim. În zona stadionului Foresta, din Bocşa. Sâmbătă va avea loc o paradă a motocicliştilor prin oraşul Bocşa, în jurul orei 14. Avem mulţi invitaţi, precum un DJ din Timişoara, Cristi Iakab, Melmac Riders, o să avem şi un spectacol de lasere. Sunt 60 de ani de la înfiinţarea formaţiei rock Phoenix, care vine alături de Nicu Covaci şi concertează iată în an aniversar la Bocşa, apoi vor merge şi pe marile scene ale ţării”, a declarat Mirel Patriciu Pascu, primarul oraşului Bocşa.

Bocşa nu duce lipsă de evenimente nici în acest weekend, când au loc Zilele Oraşului. „Vineri avem muzică populară, Nicu Novac, Doriana Talpeş, Zorica Savu, iar sâmbătă avem un DJ şi trupa The Motans”, a adăugat Pascu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.