Formația grecească Koza Mostra susține un concert extraordinar la Timișoara

Formația grecească Koza Mostra susține un concert extraordinar la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Formația grecească Koza Mostra va susține un concert extraordinar la Timișoara, joi 28 iulie, de la ora 21, la Anturaj, evenimentul fiind inclus în seria de concerte puse la cale de District Sonor. Concertul trupei din Grecia face parte din turneul european al formației, apariția lor din Timișoara fiind unica oprire din România.

Koza Mostra este o trupă rock grecească fondată de Ilias Kozas în 2011.


Trupa combină muzica ska, punk și rock împreună cu elemntele tradiționale grecești . Trupa a reprezentat Grecia la concursul Eurovision din 2013 cu piesa „Alcohol Is Free”, care a ajuns pe locul șase în finală. Albumul lor de debut Keep up the Rhythm, lansat în același an a obținut tripla certificare de disc platină, în Grecia, iar la sfârșitul anului 2017, au lansat al doilea album intitulat Corrida. În 2022 formația grecească a lansat două single-uri care au avut parte de un feedback cât se poate de bun din partea fanilor, Requiem și Billio.

Brand-ul de evenimente District Sonor a fost creat de membrii fondatori Szikszai Marius (booking agent, artist manager și antreprenor) și Szikszai Minola (artist, compozitor, Royal Unknown Artist) din dorința de a ieși din cotidian, iar primele două evenimente derulate de ei la Timișoara au fost concertele susținute de Cargo și Burning Table, respectiv recitalul formației austriece de swing Marina and the Kats.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.