Haine contrafăcute, confiscate de poliţişti. Care e valoarea capturii

Haine contrafăcute, confiscate de poliţişti. Care e valoarea capturii

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii cărăşeni au descins joi în Piaţia Agroalimentară din Caransebeş. Doi comercianţi care vindeau haine contrafăcute, ce imitau mărci celebre, s-au ales cu dosare penale iar articolele de îmbrăcăminte în cauză, în valoare de peste 17.000 de lei, au fost confiscate.

Ieri, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Caraș-Severin au efectuat o acțiune de control în Piața Agroalimentară din Caransebeș, pentru verificarea legalității activităților de comerț, în urma căreia doi comercianți au fost depistați în timp ce aveau expuse spre vânzare articole de îmbrăcăminte purtând inscripțiile unor mărci cunoscute, produse susceptibile a fi contrafăcute.

Au fost descoperite peste 170 de articole de îmbrăcăminte, susceptibile de a fi contrafăcute, în valoare de 17.400 de lei, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.


De asemenea, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază titularul mărcii înregistrate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.