Incendiu devastator la o fermă – sute de baloţi de paie în...

Incendiu devastator la o fermă – sute de baloţi de paie în flăcări. Ce au reușit pompierii să facă

0
DISTRIBUIȚI

Un incendiu de proporţii a izbucnit ieri noapte în oraşul Ineu, din judeţul Arad. Nu mai puţin de 600 de baloţi de paie au ars incandescent, doar intervenţia rapidă a pompierilor a făcut ca pagubele să nu fie şi mai extinse.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Ineu, împreună cu pompierii voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situațiii de Urgență Bocsig, au fost solicitați să intervină noaptea trecută în jurul orei 0.30, la un incendiu de baloți, izbucnit în orașul Ineu, la ieșire spre localitatea Șicula.

De îndată, la locul indicat, au intervenit trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, autoscara S42 și un echipaj SMURD. De asemenea, angajații obiectivului au sprijinit intervenția iar primăria Ineu a dislocat două utilaje împingătoare.

La ajungerea forțelor de interventie, incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă. Intervenția promptă a echipajelor a făcut ca 700 de baloți de paie să fie salvați. Au ars aproximativ 600 de baloți.

În acest moment incendiul este localizat.


La fața locului mai intervine o autospecială cu cinci subofițeri pentru a lichida posibilele focare. Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.