Incendiu într-un bloc din Timișoara, zeci de locatari evacuați

Incendiu într-un bloc din Timișoara, zeci de locatari evacuați

1
DISTRIBUIȚI

Pompierii timișoreni au fost solicitați în această seară, puțin înainte de ora 22:00, să intervină la un incendiu la etajul IV al unui bloc situat pe strada Oglinzilor din Timișoara.

„Pentru gestionarea evenimentului a fost alertat Detasamentul 1 de Pompieri Timișoara, iar la fața locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere cu apă si spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă, o autoscară mecanică cu 13 pompieri.


La sosirea forțelor de intervenție și după recunoașterea în teren s-a constatat că 20 persoane s-au evacuat, iar alte 10 persoane au fost evacuate de către pompierii sosiți la fața locului. Fortele de intervenție au acționat pentru localizarea incendiului și ventilarea încăperilor. Din fericire, nu s-au înregistrat victime la acest eveniment”, a transmis ISU Timiș.

Pe lângă cetățeni, pompierii au evacuat din bloc și un câțel și doi porcușori de Guineea.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

  1. Autospecialele au trecut dinspre stadion către strada Vidrighin , cu toate că strada Oglinzilor se afla in soarelui. Au ocolit foarte mult și se putea întâmpla ceva mult mai grav in timpul acela cat au ocolit. Mi se pare un lucru foarte grav și de neadmis cum au acționat pompierii timișeni .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.