Incendiu la o gospodărie din vestul ţării, pompierii au intervenit. Din ce...

Incendiu la o gospodărie din vestul ţării, pompierii au intervenit. Din ce cauză a izbucnit focul

0
DISTRIBUIȚI

Mai multe echipaje de pompieri din judeţul Arad au intervenit după-masă în localitatea Avram Iancu, unde a izbucnit un incendiu la anexele unei gospodării. Focul a afectat şi acoperişul casei.

În jurul orei 14.00 pompierii arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu al unei anexe gospodărești, din localitatea Avram Iancu, comuna Vârfurile. De îndată, la locul intervenției s-au deplasat forțe și mijloace din cadrul Detașamentului Sebiș-Garda 2-Gurahont, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă iar în sprijin, SVSU Hălmagiu și SVSU Vârfurile.

La ajungerea echipajelor incendiul se manifesta generalizat la anexa gospodărească cât și la un adăpost de animale, cu posibilitate de extindere la casă.

Intervenția promptă a pompierilor a făcut ca flăcările să nu se extindă la casă.


Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite, în aproximativ o oră.

Au ars anexa gospodărească și adăpostul de animale, pe o suprafață de aproximativ 150 mp. Acoperișul casei a fost degradat in proporție de 5%. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Cauza probabilă de producere a incendiului: „foc deschis în spații deschise”. În speță, un incendiu de vegetație uscată, izbucnit în apropierea casei, a cauzat propagarea flăcărilor la anexa gospodărească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.