Interlopeala pe uliță cu Birlic, Borsetă și Boss Nica

Interlopeala pe uliță cu Birlic, Borsetă și Boss Nica

8
DISTRIBUIȚI

Alin Nica și-a croit cărare spre șefia PNL Timiș tăindu-și dușmanii politici în numele curățării partidului de interlopii lui Nicolae Robu. Iar Ioan Nasleu, ”fratele” lui Boncu, a fost una dintre treptele pe care Nica a călcat cu o vitejie studiată spre a-și consolida poziția de jupân în filială. ”Misiunea de curățare morală a partidului de astfel de persoane este una dintre prioritățile asumate de noua conducere a PNL Timiș, care este hotărâtă să acționeze și în cazul altor persoane care desconsideră valorile și principiile fundamentale ale Partidului Național Liberal”, spunea președintele CJT, în urmă cu nici doi ani.

Curățarea morală a continuat în forță cu promovarea lui ”Borsetă” Iosif Nicoară, celebru-n Poliția de Frontieră și-n stenogramele DNA cu discuțiile despre șpăgile din vămi, ca om de încredere la consiliul județean, după ce a apărut pe listele de partid de niciunde. Iar Nica și-a pus bruma de credibilitate la bătaie pentru acesta, fix cum ”ultracorectul” Robu îl apăra cu aroganță pe interlopul Nasleu, decretând că are de unde să piardă procente, continuând să-l apere și să-l promoveze.

Disperarea de a ajunge mai mult decât ”brand al politicii locale”, vorba unui predecesor de la CJT, a dus la apariția operațiunii Dubai. O tentativă tristă pe bani publici mulți care a eșuat lamentabil.


Evenimentul de la expoziția mondială care a fost de un penibil și grotesc rar de găsit. Completarea a venit acum cu dezvăluirile despre marea ”bombă” a investitorului strategic din Dubai care trebuia să salveze aeroportul, Timișoara, Timișul și regiunea de vest cel puțin.

O scenetă tristă pusă-n scenă de Birlic, în jurul căruia fetele frumoase din zonă roiesc la Dubai ca planetele pe lângă soare, care primea indicații de la ”Borsetă” cum să fie textele trimise către CJT. Asta în condițiile în care terenurile cu pricina nu erau ale consiliului, ci ale ministerului. Cam ca la colțul uliței unde se juca alba neagra și golanii așteptau doar momentul să întoarcă ziarul și să-i facă pe fraierii de bani. Scopul întâlnirii – ”in special pentru poză”.

Totul ca președintele CJT să nu mai fie Alin Nica, ci Boss Nica, cel care face și desface de la Dudeștii Noi până-n Dubai și înapoi. O obsesie care a făcut ca Boss Nica să ajungă-n poză cu Birlic, care, între două dedicații de la maneliști și un chiolhan cu Nasleu, i-a fost companion la o masă ”ca bogații” în vârful Dubaiului. Adevărul e că Robu l-a girat pe Nasleu, dar nu s-a dus la stea cu Boncu la masă niciodată. Nu e clar până acum dacă paranghelia s-a decontat din bani publici, cum nu e clar nici cum a ajuns Birlic în ”combinație” cu ”Borsetă” și, implicit, cu Boss Nica. Pentru că în loc de răspunsuri a venit celebrul ”nu comentez”.

Oricât ar încerca vicepreședintele liberalilor din România să se ascundă, sperând că o să treacă momentul, asta nu înseamnă că eșecul din Dubai nu-l va urmări de acum încolo. Pentru frățiile cu lumea interlopă nu se uită, iar Robu știe cel mai bine. Dacă ar fi fost investită atâta energie ca să se repare drumul județean de la autostradă până-n Timișoara, care este un coșmar zilnic pentru șoferi, Boss Nica chiar ar fi câștigat la capitolul imagine.

Un ultim gând – când nu vă place cum merg lucrurile să vă aduceți aminte cine sunt ”eminențele” care fac și desfac în spatele aleșilor locali.

 

8 COMENTARII

  1. Cu ajutorul micului politician, „Unchiul” cel care administrează afacerile interlopului Boncu si-a pus la secția 3 rurala politie Sanandrei sef de politie, un nepot, doar pentru a permite interlopilor sa șantajeze sau sa amenințe cetățenii și societățile comerciale din zona. Au liniste doar dacă încheie contract cu firma de paza administrata de „unchiul”
    KOCTAIL OTRAVIT – politicieni+ interlopi+ politisti
    Domnule Bota ar fi senzational sa scrieți si despre legăturile politice , a polițiștilor și a interlopilor pe zona Carani unde numeroase societăți comerciale importante își desfășoară activitatea, iar interlopii fac orice ca sa aibe sub control acea zona.

  2. Felicitari Dragoș Bota! Ar trebui sa faceți o ancheta cu mafia pnl din jurul primarului ales de Lugoj cum ii place sa/si spuna. Veți fi șocat

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.