Întreruperi în furnizarea apei calde la Timișoara. Vezi ce străzi sunt afectate

Întreruperi în furnizarea apei calde la Timișoara. Vezi ce străzi sunt afectate

0
DISTRIBUIȚI

Colterm a anunțat că, în vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”, compania este nevoită să întrerupă furnizarea apei calde de consum în data de 7 iulie, după cum urmează:

– de la ora 8:00 până la ora 16:00, la punctul termic 21, fiind afectați consumatorii arondați străzilor: Tapia nr.11 și 13, Titan nr.


6 sc. A/B;

– de la ora 7:30 până la ora 18:00, la punctul termic 75, unde vor fi afectați consumatorii de pe străzile: Dorobanților, George Bacovia, Intrarea Zoltan Kodaly, A. Miletici, Ovidiu, Viorelelor, E. Pop, Valea Behelei, S. Bărnuțiu.

De asemenea, pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare, Colterm va întrerupe furnizarea apei calde de consum mâine, de la ora 8:00 până la ora 14:00, la punctul termic 17A, urmând să fie afectați consumatorii arondați străzilor 3 August 1919, Nistrului, Zlatna, I.D. Suciu, Abrud.

„Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei calde în scopuri menajere pâna la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere”, a mai transmis Colterm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.