Kempes cântă din nou cu formația Rezident Ex. Surprize la evenimentele care...

Kempes cântă din nou cu formația Rezident Ex. Surprize la evenimentele care marchează Ziua Timișoarei

1
DISTRIBUIȚI

Evenimentele prilejuite de sărbătorirea Zilei Timișoarei din acest an includ câteva surprize muzicale, una dintre acestea fiind aceea că formația Rezident Ex va susține un concert alături de fostul solist al trupei Kempes.

Ovidiu Ioncu „Kempes” s-a născut la Arad şi a devenit cunoscut melomanilor din întreaga ţară în 1988, ca solist al trupei Cargo.


În luna mai a anului 2003 Kempes a plecat în Australia, unde s-a angajat ca zugrav şi a rupt orice legătură cu muzica. În 2012 a devenit solistul formaţiei Rezident Ex iar un an mai târziu, în 2013 a părăsit formația, locul lui fiind luat mai apoi de către Sebastian Simonis.

Conform unor surse apropiate organizatorilor evenimentului, aceasta nu este singura surpriză muzicală pregătită pentru Ziua Timișoarei din acest an. Un alt concert pregătit deja de ceva vreme este cel al grupului Phoenix, care cu această ocazie vor apărea pe scenă alături de câțiva invitați, ale căror nume vor fi făcute publice în următoarele zile. După cum s-a anunțat deja încă din luna martie a acestui an, în cadrul aniversării de 60 de ani de la înființarea legendarei trupe Phoenix vor avea loc câteva concerte la care vor fi invitați și membrii „formulei de aur“, Mircea Baniciu, Josef Kappl, Ovidiu Lipan Țăndărică și Mani Neumann.

1 COMENTARIU

  1. Cat de tareee! De-abia astept. De la Rezident Ex cel mai mult imi place „lasa-ma sa zbor”. De Phoenix
    nu mai zic! Era cat pe ce sa ratez informatia, de obicei ma uit dupa evenimente pe http://www.ecomunicate.ro nu stiu de ce concertele astea nu apar acolo. Mircea Baniciu o sa cante si la Ranca, la un festival folk, dar acolo nu am cum sa ajung 🙁

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.