Lucrări Aquatim în Timișoara și județul Timiș. Unde se întrerupe apa și...

Lucrări Aquatim în Timișoara și județul Timiș. Unde se întrerupe apa și unde va fi presiune scăzută

0
DISTRIBUIȚI

O nouă săptămână, noi lucrări şi intervenţii Aquatim are duc la întreruperea temporară în furnizarea apei. În Timişoara, astăzi, vor fi afectaţi consumatorii de pe Bulevardul Cetăţii şi Strada Balta Verde.

Aceştia vor fi afectaţi toată ziua! Sunt lucrări de remediere a unor avarii la rețelele de distribuție, cu întreruperi de scurtă durată în furnizarea apei.


Cu aceeaşi problemă se confruntă clienţii din Giarmata Vii, Moșnița Nouă, Recaș, Șag şi Izvin. Cu specificarea că cei din urmă vor avea presiune scăzută şi de asemenea între orele 9-15 se întrerupe apa pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție inclusiv mâine, 5 iulie. Din acelaşi motiv apa va fi înteruptă, dar doar azi, la Voiteg.

Criciova, Jdioar şi Cireşu se confruntă tot cu presiune scăzută, dar de azi, de la ora 14.00, până vineri, 8 iulie (ora 23!). Aici problema e alta, de asemenea: „Urmare a consumului excesiv datorat perioadei caniculare, în localitățile Criciova, Cireșu și Jdioara se înregistrează o presiune scăzută și este posibilă chiar lipsa apei”.

Apa se înterupe azi între 9 şi 15 la Giarmata Vii, unde sunt lucrări de conectare conducte la intersecția străzilor Înfrățirii și Parcului.

În acelaşi interval orar, la Moşniţa Nouă se înteruper apa pe mai multe străzi pentru lucrări de conectare conducte pe strada Berlin.

Mâine, între orele 9 şi 14 se înterupe apa la Sacoșu Turcesc. Sunt lucrări de deviere a conductei de distribuție și a cablului de alimentare de pe amplasamentul noii stații de tratare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.