Muzica timișoreană ajunge în țările nordice: Beck Corlan și Johnny Kui susțin...

Muzica timișoreană ajunge în țările nordice: Beck Corlan și Johnny Kui susțin trei concerte în cadrul unui festival din Suedia

0
DISTRIBUIȚI

Artiștii timișoreni Beck Corlan și Johnny Kui vor susține trei concerte în cadrul unui festival din Suedia, Gullbrannafestivalen, care se desfășoară în perioada 7 – 10 iulie, unde vor cânta printre altele și cea mai nouă compoziție a lor, numită „Viață”, care are un videoclip filmat în librăria Esotera din Timișoara.

„La acest festival vom cânta alături de trupe renumite precum Dirty Loops și Lecrae. Playlistul nostru va cuprinde compoziții în limba engleză, dar vom cânta și piesa «Viață», pentru a ne lauda cu muzicalitatea limbii române. Mi se pare destul de tare să reușești să îți păstrezi o părticică din ceea ce ești și de unde provii, într-un festival multi-cultural, unde se unesc zeci de trupe pentru a vorbi o singură limbă: MUZICA. Tot în acest an, plănuiesc un EP în limba engleză, care va cuprinde o piesă scrisă în urmă pierderii fratelui meu cel mare. Pentru mine muzica este un loc extrem de intim, unde sufletul are libertatea să plângă, să se destrame, să tacă, să stea, să asculte, să se adune, să celebreze și să viseze. Îmi doresc din inimă să reușesc cu transparență, să cant aceste piese cât mai multor oameni care caută astfel de experiențe, ce ne leagă și ne cuprind, care ne aduc vindecare și sens”, a spus Beck Corlan.

Premiera noii piese, „D A V E”, realizată de Beck Corlan, va avea loc în data de 8 iulie.

„8 iulie marchează ziua când mama mea îl năştea pe fratele meu cel mai mare, pe care l-am pierdut acum un an.


Printre puterile pe care muzica le poarta ştiu că se află şi aceea de a aduce oamenii împreună, ea fiind astfel, menită să ne apropie unii de alții. Cred că armoniile acestei melodi mă vor apropia de tine David, chiar dacă fizic nu mai esti printre noi… uneori parcă te şi aud, şi îmi imaginez cum zâmbesti şmecher către mine: «bekule, nu mă iei să cânt cu tine…»“, spune artista timișoreancă.

Artista ce a devenit cunoscută ca fiind una din protagonistele videoclipului care a comprimat istoria muzicii româneşti în nouă minute, a reușit să intre în atenția melomanilor cu o serie de compoziții interesante, iar în recitalurile susținute de-a lungul anilor le-au oferit spectatorilor o varietate tumultoasă de genuri muzicale care înglobează sub aceeași umbrelă pop-rock, funk, soul, hip-hop și chiar și frânturi de reggae. Beck Corlan a lansat în 2015 albumul de debut, „Poduri de Pace”, care cuprinde 12 compoziţii în limba română, și a fost implicată de-a lungul anilor într-o serie de acțiuni umanitare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.