Patru incendii de vegetație în același timp, în județul Arad UPDATE Incendiile...

Patru incendii de vegetație în același timp, în județul Arad UPDATE Incendiile au fost lichidate

0
DISTRIBUIȚI

Pompierii din cadrul Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad au intervenit marți după-amiaza la patri solicitări privind incendii de vegetație uscată.

La un incendiu care a cuprins un lan de grâu în zona localității Șofronea s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă încadrată cu patru subofițeri.

La incendiul care a cuprins baloți de paie în localitatea Sintea Mare intervin forțe ale Detașamentului Ineu, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, cu 11 subofițeri, iar în sprijin au venit voluntarii din cadrul SVSU Șepreuș.

La incendiul de vegetație uscată din localitatea Sânpaul a fost trimisă o autospecială de stingere cu apă și spumă, cu patru subofițeri, din cadrul Detașamentului Arad.

Un incendiu de vegetație uscată s-a produs chiar în municipiul Arad, în zona 700 din Micălaca.


Intervine Detașamentul Arad cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și patru subofițeri.

UPDATE ISU Arad a transmis că o parte din incendii au fost lichidate.

„Incendiul lanului de grâu din localitatea Curtici a fost lichidat. Au ars aproximativ 0.2 hectare de grâu și miriște dar și un utilaj agricol în proporție de 60%. Cauza probabilă de producere a incendiului: efectul termic al utilajului. Incendiul baloților de paie din localitatea Sintea Mare a fost localizat, limitând astfel posibilitatea propagării. Se acționează pentru stingere. Incendiul de vegetație uscată din localitatea Sânpaul a fost lichidat în limitele găsite. Au ars aproximativ 3 ha de vegetație uscată. Incendiul de vegetație uscată din Micalaca-Zona 700, a fost lichidat. Au ars aproximativ 3 ha de vegetație uscată. De asemenea în cursul acestei după amiezi, pompierii arădeni au fost solicitați să intervină la un alt incendiu de vegetație uscată, produs in orașul Nadlac, unde au ars aproximativ 20 ha de vegetație uscată. Cauza probabilă de producere a acestui incendiu a fost stabilită ca fiind: flacără, brichetă”, au comunicat pompierii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.