Peste 30 de migranți au încercat să treacă ilegal granița de vest...

Peste 30 de migranți au încercat să treacă ilegal granița de vest ascunși printre covoare și frigidere

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii de frontieră din Arad au prins 34 de cetățeni străini care intenționau să treacă ilegal granița ascunțși în TIR-uri ce transportau covoare, frigidere sau tuburi din cauciuc.

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II s-au prezentat pe sensul de ieşire din ţară un cetăţean român și un cetățean bulgar, aflați la volanul unor TIR-uri care transportau covoare și frigidere pentru societăți din vestul Europei.

În urma verificărilor, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentele pentru marfă, 27 de cetăţeni străini.

Aceștia au fost duși la sediul poliției, unde s-a stabilit că sunt cetăţeni din Africa și Asia (Maroc, Egipt, Bangladesh, Pakistan,Siria, India, Afganistan și Sudan) cu vârste cuprinse între 20 și 44 de ani.

De asemenea, la Punctul de Trecere a Frontierei Vărșand, poliţiştii de frontieră au verificat un TIR condus de un cetățean bulgar, care transporta role de tuburi din cauciuc pentru o societate comercială din Olanda.

În urma controlului, au fost descoperiți, ascunși în compartimentul destinat mărfurilor, șapte cetăţeni străini.


Este vorba de cetățeni din Afganistan, majoritatea solicitanți de azil în țara noastră.

În toate ele trei cazuri, poliţiştii de frontieră fac cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.