Peste 360 de sancţiuni aplicate în weekend şoferilor de către poliţiştii cărăşeni

Peste 360 de sancţiuni aplicate în weekend şoferilor de către poliţiştii cărăşeni

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii cărăşeni au acţionat în weekend pe raza judeţului într-o razie rutieră amplă. În cadrul acesteia s-au constatat nu mai puţin de 362 de contravenţii, dintre care 143 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse.


De asemenea, au fost reţinute nu mai puţin de 40 de permise şi certificare de înmatriculare.

Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 362 de sancțiuni contravenționale, dintre care 143 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum.

56 de conducători auto și 10 pasageri au fost sancționați pentru că nu au purtat centura de siguranță.

19 conducători auto care nu au respectat regulile privind depășirea și trei care au depășit cu peste 50 km/h, respectiv peste 70 km/h, limita legală de viteză, au fost sancționați contravențional, concomitent cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Pentru abaterile constatate, au fost reținute în vederea suspendării 31 de permise de conducere și retrase nouă certificate de înmatriculare.

De asemenea, au fost constatate trei infracțiuni la regimul rutier, dintre care două privind conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice sau altor substanțe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.