Politehnica Femina a confirmat un transfer de la campioana „U” Olimpia Cluj

Politehnica Femina a confirmat un transfer de la campioana „U” Olimpia Cluj

0
DISTRIBUIȚI
Foto: sspolitehnica.ro

Politehnica Femina a anunţat o primă mutare a verii la nivelul lotului de jucătoare.


Roxana Mirea, care şi-a încheiat conturile cu Universitatea Olimpia Cluj, s-a alăturat alb-violetelor din postura de jucătoare liberă de contract.

Mirea (născută 2003) a fost prezentă la Timişoara încă de la reunirea formaţiei din elita feminină, alături de alte noutăţi: Melinda Nagy (DVTK, Ungaria) şi Antonia Bratu (n. 2004, Sassuolo, Italia).

Roxana e din Bucureşti şi joacă pe postul de mijlocaș. A fost jucătoare de bază la reprezentativele de junioare ale României și a debutat și în naționala de senioare sub comanda fostului selecționer și actual manager al Politehnicii Timișoara Femina, Mirel Albon. De asemenea, la experiența internațională la nivel de naționale se adaugă și experiența meciurilor din UEFA Women’s Champions League.

„Am ales Politehnica Timișoara deoarece consider că este o echipă de perspectivă cu un proiect sănătos pe termen lung. Sunt încântată că am semnat cu acest club și abia aștept să evoluez alături de fete. Și sper să am o contribuție importantă la îndeplinirea obiectivelor”, a declarat Roxana Mirea pentru pagina clubului.

În sezonul trecut Politehnica Timişoara a fost a treia echipă din ţară la feminin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.