Politehnica, în varianta mai tânără, învinsă de o divizionară secundă slovenă. Alb-violeţii...

Politehnica, în varianta mai tânără, învinsă de o divizionară secundă slovenă. Alb-violeţii mai au un test azi

0
DISTRIBUIȚI

Politehnica Timişoara a cedat în cel de-al treilea test disputat în cadrul stagiului centralizat din Slovenia. Astăzi, cu o garnitură tânără, alb-violeţii au fost depăşiţi de divizionara secundă NK Fuzinar Ravne, scor 1-3. Singurul gol al bănăţenilor a fost marcat de Răzvan Milea.

Timişorenii au început cu o garnitură foarte tânără primul joc al zilei de la Slovenj Gradec, al doilea urmând să fie de la ora 18 cu NK Triglav Kranj – formaţie care a ratat promovarea în elita Sloveniei. Patru tineri U18 au fost titulari iar până la pauză s-a ajuns la cinci după problemele medicale acuzate chiar de marcator, Milea. Mai mult, ultimele 20 de minute au fost abordate cu puştiul Mario Balica (n. 2006) în poartă.

După un început ezitant, Poli a deschis scorul prin Răzvan Milea, în minutul 23.


Mijlocaşul adus în această vară de la Tunari a înscris cu un şut în dreapta portarului. NK Fuzinar a egalat cinci minute mai târziu, prin Lejs Plicanic, cu un şut în stânga lui Harrison din interiorul careului după ce defensiva l-a tratat prea frumos. Peste alte trei minute slovenii au preluat conducerea în urma unei lovituri de cap a lui Faris Zubanović, care a făcut ca balonul să cadă undeva în zona vinclului din dreapta goalkeeperului australian.

NK Fuzinar avea 3-1 din minutul 51, după o nouă reuşită marca Zubanovic, care a însris din unghi după ce a driblat şi portarul. Olariu şi Ignea au avut cele mai clare oportunităţi pentru Politehnica pe final, când gazdele au apelat şi ele la mai mulţi tineri, dar alb-violeţii nu s-au mai putut apropia de adversar pe tabelă.

Deseară, garnitura mai experimentată va da piept cu NK Triglav, meciurile sunt transmise pe Facebook (pagina Politehnicii via B4 Slovenia).

Politehnica (antrenor Bogdan Andone): Devenish-Meares (70, Balica) – Jurj, Moţiu (31, Pureca), Gologan, Oanea, M. Andone, Olariu, Milea (44, Bakoş), Ignea, Amdouni*, Ţurcaş (46, Bătănaşi).

În altă ordine de idei, fundaşul Cristian Bocşan va lipsi între trei şi şase săptămâni în urma accidentării suferite la genunchi în primul meci din cadrul stagiului sloven.

În jocul de azi, bănăţenii au mai testat un mijlocaş, pe Mälek Amdouni (mijlocaş central/lateral, 21 ani, SV Pullach – L5 Germania în sezonul trecut).

Rezultatele Politehnicii în Slovenia: 1-2 cu NK Tabor Sezana (L1); 2-1 cu NK Brinje Grosuplje (L2) şi 1-3 cu NK Fuzinar Ravne (L2) până acum.

Mâine, timişorenii revin în ţară după un stagiu lung „afară”, la Slovenj Gradec, început pe 7 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.