Mai multe plecări confirmate de la Politehnica după contraperformanţa din primăvară

Mai multe plecări confirmate de la Politehnica după contraperformanţa din primăvară

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SEBASTIAN TATARU / MEDIAFAX FOTO

Politehnica Timişoara a anunţat astăzi despărţirea de şase nume. Unele dintre ele destul de importante, precum Octavian Ursu şi portarul George Păduraru, altele mai contestate după retrogradarea sportivă.

Alb-violeţii au rămas în Liga 2, dar nu vor mai miza, pe lângă Păduraru şi Ursu, pe italianul Erik Gerbi, muntenegreanul Balsa Rogosic şi nici pe mijlocaşii Rareş Lazăr şi Alexandru Iamandache, ultimii doi, precum italianul sosiseră la echipă sub formă de împrumut.

Păduraru (27 ani), cu 19 apariţii în total la alb-violeţi, sosise de la Ripensia la începutul anului trecut.


Ursu, de aceeaşi vârstă, se afla la a doua perioadă în alb-violet, având cifre destul de bune totuşi, cinci goluri în 24 de meciuri de Liga 2 în sezonul 2021-22, la care s-au adăugat două reuşite în Cupă. Goalkeeperul se află deja în pregătiri cu Unirea Slobozia.

Gerbi (22 ani), sosit de la Sampdoria, sub formă de împrumut, marcase şi el de patru ori în campionat.

Rareş Lazăr (23 ani), pe de altă parte, împrumutat de la Rapid, ar putea ajunge acum să evolueze sub comanda lui Dan Alexa, chiar la FC Braşov, echipa care s-a impus în barajul cu alb-violeţii.

Balsa Rogosic (25 ani) mai mult a dezamăgit şi a rămas cu doar cinci apariţii la Timişoara. În timp ce tânărul Iamandache (22 ani), împrumutat de la Pucioasa, a marcat un gol în şapte apariţii.

Nu vor fi singurele plecări de la echipa bănăţeană, existând în continuare negocieri cu cei care nu vor face parte din planurile lui Bogdan Andone pentru noul sezon şi care încă mai au contract. Alb-violeţii au mai anunţat azi efectuarea unui stagiu centralizat în Slovenia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.