Politehnica, învinsă în primul test din cantonament. Adversarul a fost din elita...

Politehnica, învinsă în primul test din cantonament. Adversarul a fost din elita Sloveniei

0
DISTRIBUIȚI

Politehnica Timişoara a cedat la limită jocul amical disputat azi la Ljubljana, în capitala Sloveniei. A fost 1-2 cu NK Tabor Sezana, grupare din prima ligă, iar singura reuşită bănăţeană a purtat semnătura lui Cosmin Bîrnoi.

După trei zile doar de antrenamente la Slovenj Gradec, alb-violeţii s-au deplasat în capitala micuţei ţări de la poalele Alpilor, pentru testul cu gruparea aflată la graniţa cu Italia.

Echipa slovenă a deschis scorul în minutul 12 prin Savic, care a profitat de o centrare bună în careu şi a înscris cu un şut din apropiere.


La doar două minute distanţă Pană a trimis lung iar Bîrnoi i-a suflat balonul unui fundaş pentru a-l executa apoi pe Jurca din circa 14-15 metri poziţie centrală. Echipa din Sezana a trecut pe lângă 2-1 în minutul 20, când bara l-a salvat pe Isvoranu în urma unui corner. Dar şi poliştii puteau termina pe plus, dacă Zaluschi (45) ar fi fost mai exact la o „liberă” din poziţie bună.

În partea secundă Tabor a punctat iarăşi devreme (min. 54) prin Demirici, dintr-o lovitură liberă de la distanţă, lângă bara din stânga portarului timişorenilor. Bănăţenii au atacat apoi mai mult Ignea (60) şi juniorul Pureca (67), cel din urmă cu gol anulat pentru ofsaid, au fost cei mai aproape de ţintă. Dar şi pe fondul schimbărilor nimic notabil nu s-a mai întâmplat şi alb-violeţii se pot gândi doar la următoarele zile de pregătire şi testări din Slovenia.

Politehnica Timişoara: Isvoranu (55, Murariu) – D. Radu (60, Jurj), Bocşan (67, Bakoş), Moţiu, Taub (60, Olariu), Pană (65, Gologan), Ignea (65, Pureca), Zaluschi (46, Milea), Benzar (65, M. Andone), Bîrnoi (67, Ţurcaş), Bătănaşi (46, Oanea). Pe bancă: Harrison şi Balica. Antrenor Bogdan Andone

NK Tabor Sezana: Jurca – Lopez, Al. Zeljkovic, Zakaria, Unfogue, Kouao, Demirici, Mahne, Kljun, Savic, Seliskar. Au mai intrat: Gotter, G. Stankovic, Kurtes, Da Costa, Furlan, Razman, Rupnik, Magister, Tomazic, Peric. Antrenor: Dusan Kosic

Următoarele jocuri ale alb-violeţilor în Slovenia:

14 iulie, ora 12.00 – NK Brinje Grosuplje (L2 Slovenia)

17 iulie, ora 11.00 – NK Fužinar Ravne (L2 Slovenia)

17 iulie, 18.00 – NK Triglav Kranj (L2 Slovenia)

În altă ordine de idei, alb-violeţii şi-au mai stabilit ca prim test după revenirea în ţară, un meci cu Jiul Petroşani (L3), vineri, 22 iulie (Timişoara).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.