Polițiștii timișeni, ocupați în ultimele 24 de ore cu șoferi fără carnet...

Polițiștii timișeni, ocupați în ultimele 24 de ore cu șoferi fără carnet sau aflați sub influența drogurilor și alcoolului

0
DISTRIBUIȚI
arhivă

Polițiștii din cadrul IPJ Timiș au avut mult de lucru în ultimele 24 de ore, în special în Timișoara. Bărbați și femei care conduceau autovehicule fără permis de conducere sau sub influența drogurilor ori alcoolului s-au ales cu dosare penale joi și vineri dimineața.

Ieri noapte, în intervalul orar 23.40-2.10, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au depistat pe străzile Calea Șagului și Marginii doi bărbați, în vârstă de 22 și 32 de ani, care ar fi condus sub influența substanțelor psihoactive.


În urma testărilor cu aparatul drugtest au rezultat valori pozitive la canabis. Ambii s-au ales cu dosare penale.

Azi-noapte, în jurul orei 1.20, polițiștii Secției 3 au oprit pentru control pe strada Bujorilor din Timișoara, un autovehicul condus de o femeie de 29 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieșit că tânăra nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie și s-a ales de asemenea cu un dosar penal.

Tot în jurul orei 1.30 noaptea, polițiștii Biroului Centru Universitar din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au oprit pentru control pe strada Arieș un autovehicul condus de un tânăr de 17 ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieșit că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie. Rezultatul: dosar penal.

Ieri după amiază, polițiștii Orașului Gătaia au oprit pentru control pe strada Carpați din localitate, un moped condus de un bărbat de 38 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul nu era înmatriculat. Drept urmare și acesta s-a ales cu un dosar penal.

De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,31 mg/l
alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind sancționat și contravențional cu 2.755 de
lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.